2019-09-11
今日 7Sep2019 星期六,我個仔生日就到,所以預早卜定晚餐自助餐,預早慶祝一下,食番一餐。我地因為唔想去太遠,所以簡近d 地點,選了如心廣場呢間Cafe Circles, 雖然B Duck 唔係我喜好,但有主題及睇過食評話佢都唔錯,都想試下佢。** 正價$518/位 (星期五六日及紅曰)** 列印 open rice 優惠券有7 折, 折後加一其實黎到見到地方係唔錯,幾好架,但可惜食物款式唔太多,好快就食番轉頭了** 食物有:長腳蟹,龍蝦仔,蝦,青口,壽司,魚生刺身,湯粉麵, 鐵板烏冬,椰子雞湯,麵豉湯,木瓜雪耳糖水,叉燒燒肉,燒鴨,魚蒸,扇貝,燒雞軟骨,燴意粉, 原隻燒魷魚,百花釀冬菇, 香蔥三文魚頭, 茄子炆雞, 炸生蠔,炸天婦羅,翠玉瓜花姿片,豬頸肉,燒牛肉,沙律,多款小型蛋糕, 葡撻,焦糖燉蛋, 朱古力噴泉 。。。可惜食物味道强差人意,只此一次。** 食滿$600蚊有免費泊車三小時, 要係地下放低畀代客泊車,千祈唔好自己揸上停車場。 仲有最好自己打電話去查詢下,以免隨時有變。** 叉燒燒我好** 蒲撻,焦糖燉蛋正** 呢個焗蠔係每人有一客,會稍後每枱派的真麻麻** 鐵板
** 正價$518/位 (星期五六日及紅曰)
** 列印 open rice 優惠券有7 折, 折後加一
** 食物有:
可惜食物味道强差人意,只此一次。
** 叉燒燒我好
** 蒲撻,焦糖燉蛋正
** 呢個焗蠔係每人有一客,會稍後每枱派的
真麻麻
** 鐵板烏冬