2024-03-09 136 浏览
性价比超级高!我哋四个人食咁多野 仲要每人叫左一杯饮品 每人除翻开都系$150~重点系食物好食 份量都适中 合理🚀外面仲有好多印尼特色小食卖 不妨可以试试😋沙爹鸡肉串 (6串)鸡肉绝对唔干 好嫩滑 配埋沙爹酱真系100分✨沙爹酱超级香 仲有埋粒粒花生🥜炸让豆腐 (3件)豆腐几脆 仲间仲夹住一块鱼肉 但系我觉得 有少少酸 豆腐可能唔系超级新鲜🥸炸印尼云吞 呢个几有惊喜 唔系好似中餐个种炸云吞 佢里面几馅有少少似鱼蛋 超级弹牙爽口 外皮少少脆脆得 上面仲有超级香甜的沙爹酱🩷煎薯饼 炸得好香 炸粉够薄 而且里面有少少肉碎 好juicy✌🏻 香料都好啱我哋平时食开既口味🫔虾酱炒通菜 通菜超级爽口 虾酱少少辣 但系同埋d蒜蓉一齐炒好香🦐印尼酱烧鱼 配椰汁饭 椰汁饭真系世一 饭超级香甜 有浓郁既椰汁味 配埋少少炸蒜🧄🥥 绝对无得输 🐟个鱼都烧得好好 外皮脆脆哋 巴东牛肉 配斑斓饭 巴东牛肉大概有3块左右 唔系超级多 但系隔离都有好多唔同种类既小菜 又有laksa豆腐卜 腌豆角🫛 同埋薯仔🥔 味道:👅👅👅👅/5

重点系食物好食 份量都适中 合理🚀
外面仲有好多印尼特色小食卖 不妨可以试试😋

沙爹鸡肉串 (6串)
鸡肉绝对唔干 好嫩滑 配埋沙爹酱真系100分✨
沙爹酱超级香 仲有埋粒粒花生🥜

炸让豆腐 (3件)

炸印尼云吞

煎薯饼