2017-12-07
電話計劃就到期,岀左去旺角睇計劃,攪掂之後,約左fd去開大餐。而家唔同以前,去食放題唔洗話食到撐先叫抵,先叫舒服既,朋友同我都係志在用中等價錢,去舒服坐下傾下又食下,當然唔係好大食既女仔,去仼食會重點睇地點,價錢,質素,最重要係用一個價錢,試好多樣唔同種類既食物,貪樣樣都食到d,啱曬眼闊肚窄既我地囉!和風蒜味冷菠菜清新軟熟,蒜醬汁比較濃。刺身主要叫了希靈魚爽口,三文魚正常,帶子ok三色花之戀刺身加蟹籽再加沙律醬,這個組合無得輸。火炙三文魚壽司顏色超靚,入口即溶,魚脂滿口,細細舊,食多幾樣其他ya都ok芝士蟹籽帆立貝size細,但焗得幾好,蟹籽爽口,但芝士當然更多更好。牛油蒜香炒帶子份量呢個唔少,加了很多菇粒炒得幾香口。紅酒煮牛腩西芹🥕一起炆得夠淋軟,一d都唔un,汁料像羅宋湯的🍅,同樣一碗也不少。清酒煮蜆大大碟,酒味香,熱騰騰,肉飽滿。飲品自助形式也有不少選擇,識飲一定拎果汁先生既😜新口味,我就第一次見🍌蕉味多但不天然。甜品主要係大廠雪糕另外呢度兩位都有火鍋同時興既蒸氣鍋食,但我地好懶呀,干脆食料理算,因為已經好夠飽,夠曬皮了🤭食後感:地方坐得唔逼0夾,上菜快手,就唔驚點左好多遲上菜而
和風蒜味冷菠菜
清新軟熟,蒜醬汁比較濃。
刺身主要叫了
希靈魚爽口,三文魚正常,帶子ok
三色花之戀
刺身加蟹籽再加沙律醬,這個組合無得輸。
火炙三文魚壽司
芝士蟹籽帆立貝
size細,但焗得幾好,蟹籽爽口,但芝士當然更多更好。
牛油蒜香炒帶子
份量呢個唔少,加了很多菇粒炒得幾香口。
紅酒煮牛腩
清酒煮蜆
大大碟,酒味香,熱騰騰,肉飽滿。
飲品自助形式也有不少選擇,識飲一定拎果汁先生既😜
新口味,我就第一次見🍌蕉味多但不天然。
甜品主要係大廠雪糕
食後感:地方坐得唔逼0夾,上菜快手,就唔驚點左好多遲上菜而超岀預期,一下黎好多食唔曬做成浪費咁。
P.S.叫左一轉咋,已經飽曬,各位食唔曬唔好叫太多咁大曬,大家做個惜食份子啦。