2017-10-19 187 浏览
又係食放題嘅時候喇!今次揀左旺角嘅大瀛喜,方便同朋友食完餐勁嘅再去睇戲慢慢消化放題食刺身先係常識吧,老實講刺身嘅款式其實間間都相差無幾,係呢個時候,刺身嘅新鮮度好重要!好彩大瀛喜冇令我失望啫,尤其係我最愛嘅甜蝦,非常鮮甜!當然都唔少得熟食啦本來想叫芝味蒜香焗虎蝦,但原來虎蝦冇貨,變左做扇貝-都好好味!集合左我最鍾意嘅芝士同埋蒜頭,點能夠唔試呢?最正嘅係啲扇貝夠厚肉之餘,仲唔靱!真係正爆!燒有機菠蘿-出街食嘢一定要食啲蔬果,燒菠蘿解膩都唔錯海膽手卷-份量好迷你,岩哂我留肚食其他野,海膽ok鮮甜冇怪味,入口即溶炸蝦手卷-口感好得意,外面d飯係軟嘅,內裡炸蝦嘅表面就夠脆,外軟內脆好特別!今餐係超滿足嘅一餐,唔知要幾耐先消化得哂呢哈哈

放題刺身先係常識吧,老實講刺身嘅款式其實間間都相差無幾,係呢個時候,刺身嘅新鮮度好重要!好彩大瀛喜冇令我失望啫,尤其係我最愛嘅甜蝦,非常鮮甜!

當然都唔少得熟食啦

燒有機菠蘿-出街食嘢一定要食啲蔬果,燒菠蘿解膩都唔錯

今餐係超滿足嘅一餐,唔知要幾耐先消化得哂呢哈哈