泰Grill (天晉匯)

Thai Grill (天晉匯)
手打鸡肉咖喱🍛$88 蒜蓉包+$35呢个椰汁都几香😂同埋都性价比几高😊因为好多材料🤩有西兰花萝卜等等嘅配菜😊鸡肉嘅份量都好多😁另外配搭埋蒜蓉包都唔错😌加咖喱汁香香甜甜😊几惹味鸡牛猪串烧($78三串)佢呢一个系即叫即整😆所以都等咗一段时间😇都烧得几香😌同埋几钟意佢个沙嗲汁🙂同个串烧几夹猪颈肉酸辣沙律🥗$58沙律我以为有好多菜😂😂但系佢都真系系泰式沙律😀系好多洋葱同埋葱😊同埋洋葱🧅😂😂😂某程度上系猪颈肉嘅冷盘😌猪颈肉都落咗好多香料😗有泰国嘅感觉芒果糯米饭$58个份量唔系好大😂反而啱啱好😁佢混合咗紫米同埋糯米😌所以食到两种唔同味嘅层次🤣芒果都唔算酸😆加埋椰汁成个配搭好好珍多冰🧊$38估唔到佢啲饮品咁大杯😂😂😂同埋佢入边应该唔系芒果🥭系大树菠萝🍍呢个配搭都几特别

手打鸡肉咖喱🍛$88 蒜蓉包+$35

鸡牛猪串烧($78三串)

猪颈肉酸辣沙律🥗$58

芒果糯米饭$58