2024-01-30 35 浏览
寒冷天气警报来袭 大帽山结冰❄️除咗打边炉真系谂唔到食乜当然最爱牛大人啦😝😝一早book定枱大鸿辉牛大人一到门口等位,人潮犹豫过关打蛇饼🤣🤣好在一早book定枱7:30离座仲有折扣添分三个set,主要🐮品种唔同,我哋都系牛魔王,当然拣返M 5和牛🤩🤩地方较大,安排喺玻璃窗座位,非常开阳饮品自助,除咗自家制饮品之外,茶类、汽水🥤当然唔少得啦,啤酒🍻就要自费啦,饮返生啤先😬汤底选择亦都唔少,全部都非常足料,充满台湾地道风味我就拣咗麻辣小辣,锅底香麻并重,越煮越香👍👍澳洲和牛M 5牛肩卷肥瘦适中,脂肪比例唔会太多,入口软腍松化 牛嘅香气,配合麻辣,更加提升不断encore质素一致,赞安格斯牛小排同样牛脂丰富,牛味更加浓,脂肪比例亦相对较多,唔怕胆固醇嘅话,我更喜欢牛小排🫢🫢纽西兰羊肉卷🫔同样出色 有浓郁嘅羊味,肉味好浓 浓郁嘅辣,僻走骚味 又另外一番风味另外仲有很多种类嘅台湾小食🤤🤤香肠、地瓜非常地道🥰🥰仲有海鲜😛 海虾大大只,非常弹牙,大蚬胀卜卜,非常滋味 无限encore 当然要配返碗古早味肉燥饭啦🫢🫢最尾食埋甜品和雪糕🍧 真系完美由头食到落尾,两个钟常足够!听闻天气持续当然要嚟多几次啦😆
寒冷天气警报来袭 大帽山结冰❄️除咗打边炉真系谂唔到食乜
当然最爱牛大人啦😝😝

一早book定枱大鸿辉牛大人
一到门口等位,人潮犹豫过关打蛇饼🤣🤣

地方较大,安排喺玻璃窗座位,非常开阳

汤底选择亦都唔少,全部都非常足料,充满台湾地道风味
我就拣咗麻辣小辣,锅底香麻并重,越煮越香👍👍

澳洲和牛M 5牛肩卷
不断encore质素一致,赞

安格斯牛小排

纽西兰羊肉卷🫔

另外仲有很多种类嘅台湾小食🤤🤤香肠、地瓜非常地道🥰🥰

当然要配返碗古早味肉燥饭啦🫢🫢

最尾食埋甜品和雪糕🍧 真系完美

由头食到落尾,两个钟常足够!听闻天气持续当然要嚟多几次啦😆😆