Cucina

4 QUEENS一月一聚今次就揀左LEE間…一早上網睇ONLINE BOOKING 有85折, 真係好抵@@, 不過要提兩日BOOK, 等佢覆返你EMAIL話有位~~~一去到侍應好好咁安排我地坐WINDOW TABLE~~~非常好彩…個景靚到暈天氣又好…我地四個女仔最鐘意HEA, 優優閑閑, 淨係個景都抵灑…最緊要LEE度仲未被好多人發現…唔似得半島, 洲際, CAFÉ 103個D俾人追捧~~其實又貴又嘈又唔係好好味~~~小妹可以話係HIGH TEA 達人, 香港間間出名HIGH TEA 我都試灑咁濟~~~論個景LEE度比洲際, CAFÉ 103 OR 4 SEASONS還要好~~~食物方面, 特別在有一個士多啤利同棉花糖既WELCOME SET~~~有心思~~甜點同咸點都好出色~~~~唔會太甜同”利”, 特別係個SCONE, 好香牛油味, 唔太乾又唔太硬..好好味><埋單每人150有找, 十分推介~~

埋單每人150有找, 十分推介~~
2012-10-07