2020-06-10 27 浏览
Dragon BBQ Bar唔會好大間,所以令我印象最深刻嘅,就係佢嘅職員服務得非常好。我哋今晚兩個人去食晚餐,叫左支冰凍黑啤,Happy Hour計都係$33支,幾抵。前菜來一份忌廉燒雞翼,雞翼裏面有非常Creamy嘅忌廉,而且雞翼嘅外層燒得好脆,好好食。之後我哋叫咗兩份晚餐,一份係德國豬手拼薯條,薯條係新鮮炸嘅,豬手就焗得外層嘅皮非常脆,乾身,有口感,豬入邊嘅肥膏就幾重下,所以一定係要送酒一齊食,如果單獨食豬手會幾滯下。之後我再叫咗一個Prime牛小排配燒菠蘿要配薯菜。牛小排嘅肉身比較嫩滑,肥膏同埋牛肉嘅比例較豬手好,餐廳特別用心咁樣配埋燒菠蘿🍍,可以解一解油膩感。

2020-06-04