2019-03-22 75 浏览
爆丼屋由開業到而家一路都排長龍,要試到呢間魚生丼店仔,真係要花少少時間先得大食妹禮拜六六點鍾經過經過,見到出邊剩係得四五個人排隊,諗住想去試一試啦一打開餐牌見到有好多丼飯簡,好吸引呢而且每個丼隔離都有張相,可以方便食客跟住黎揀<火焰盛丼$128> (好味:4/5)(抵食:4/5)火焰盛丼顧名思義就係將啲魚生燒一燒,令到佢半生熟先上菜,睇相都可以feel 到個丼飯有幾足料大食妹平時都幾大食架,但係食完個飯都飽到上心口再講飯嘅份量我諗都係一碗半飯左右,款款魚生成三片,而且都係厚切,一啲都唔偷工減料,真係好抵食<北海豐盛丼$198> (好食:4/5)(抵食:4/5)呢個丼一樣都係貫徹左爆丼屋好足料嘅習慣,魚生海膽樣樣都好大份,食完包你飽到上心口而且魚生亦都幾新鮮,基本上去爆丼屋食每人食一個丼飯都食唔落小食lu得閒經過旺角再encore,不過前題系果日冇乜人排隊,要排一個鐘就不了

一打開餐牌見到有好多丼飯簡,好吸引呢
而且每個丼隔離都有張相,可以方便食客跟住黎揀

<火焰盛丼$128> (好味:4/5)(抵食:4/5)
大食妹平時都幾大食架,但係食完個飯都飽到上心口

<北海豐盛丼$198> (好食:4/5)(抵食:4/5)