2019-01-20 700 浏览
#dinewifvivianfds 今次带大家同埋网上平台的朋友仔 一齐去试食依个尖沙咀的大一海鲜料理呀😛👅😋作为一个货真价实的港女 最吸引的就紧系最大碟的极上鱼生拼盘啦🤤 整体都新鲜唔错 拖罗肥美油香😋 但太多人啦试唔晒所有刺身😢 贪吃的吃货觉得可惜😭😭 不过唔紧要啦有机会再试过啦~到主菜边炉 未开始落野果阵 老板起势咁推介我地试试个鸡翅汤底 哇一饮果然有惊喜 话就话汤底 但口感浓郁 饮得出好足料 个翅仲好软好滑🤭虽然我觉得食翅好有罪恶感 但系佢唔煮都煮左啰 唔食晒佢仲浪费🤤唔理啦食啦食啦🤣🤣 火锅配料方面整体平平 不过个平地新鲜手切肥牛几香 值得一赞 期待下次再同大家以试食专员身分 周围食食食😝😝😝✌🏻#zolar #zolarShare #zolarfoodie #zolarx大一海鲜火锅料理 #大一海鲜火锅料理 #DAIICHIHOTPOT #金汤腿翅锅 #大一花甲皇蟹锅 #极上鱼生拼盘 #黑松露带子饺子女

期待下次再同大家以试食专员身分 周围食食食😝😝😝✌🏻
用餐优惠