2008-04-21 11 浏览
睇到好多網友話lee間茶餐廳好抵食,住得咁近架我無理由唔一試架…於是我就同老公去試一試!我地一去到就見要排隊,由於小妹無見過茶餐廳到要等位,所以堅持要等到位為止!一入去梗係叫晒d招牌菜食啦: 細奄列$15, 蛋牛治$12, 雞翼牛腩河$21, 炸雲吞$20(大約10-12粒), 紅豆冰$14細奄列: King Size…如果唔係有兩個人食真係好難一個攪掂,不過講味道就真係好一般,無咩咁突別!澄清: 佢地架奄列係加左鹵水汁落去,並非網友話加上豉油及上湯。蛋牛治: 件蛋真係好鬼厚,味道亦到係同普通蛋無咩分別,牛肉我就唔係咁鐘意佢地d汁,12蚊到算係咁啦!唔好有好大期望!紛紅色的紅豆冰: 非一般紅豆冰,紅豆好甜好好味…絕非出邊個d,下次黎到要再叫!鹵水雞翼同牛腩河: 味道仲差上當年樂華南記架牛腩少少,但牛腩同雞翼架味道簡直入晒骨,d汁令到河粉入晒味。D雞翼好鬼正!炸雲吞: 上網d網友都有叫…但食評一般,黎到當然要試下啦!一咬落去…脆爆之於…唔得忍唔住即刻講左幾句: 好好味呀…好好味呀…!老公到話好好味…!d蝦係成隻上,絕非人地出邊得果少少俾你。下次再黎要必食之作!由於我地狂叫表現失禮令到對面

由於我地狂叫表現失禮令到對面檯小姐唔敢睇住我地狂食…因為佢一路見我地食...佢就一路好想叫…最終佢俾男友小話叫得太多!haha…真係唔好意思啦!