(非会员)
夜晚七點半去到門口,初時諗住會好多人排隊啦。點知去到門口無人排隊,一入去就有位坐。眼望見店裡坐位空空如也,大概只有一半滿。睇完個餐牌都心知不妙了,不明點解個menu咁少款式,而且價錢又咁貴。好多人都覺得貴價既壽司一定有番咁上下啦,誰不知這不是一般的事實。這裡的三文魚壽司兩件要$14,差不多貴其他的50%。可惜價錢貴得來不好食,片魚生又薄又唔新鮮,連我最喜歡食呑拿魚朋腩都弄得不知所謂。侍應又常常傾計,等了幾分鐘都無人理。最後點了六碟收我一百六十蚊,真係有點過份。我寧願去超市買壽司食也好過來這裡食。做日本菜不是只靠裝修,而是要明白顧客需要的日本料理,要有新鮮材料,創意,食物色香味俱全才能會有口碑。不外如事的"千兩",永不回頭!!!
不外如事的"千兩",永不回頭!!!