2011-06-24 14 浏览
原來我一直去到最高既只係12樓~.~再上先係13樓"'3點幾去到,冇人寅係一個人都冇,唔只係客人,侍應既影都冇自己入去自己揀位坐,坐左勁耐自有個類似印籍女人來比個餐牌我地睇識睇中文但唔曉講,溝通唔到~.~之後有個準備落班既廚房佬,好好心咁解講我地既問題,重同我地落埋單點左Amici snock platter(for 2person)跟Lemon Squash & Hot coffee (Unlimited Drink)落完單之後,D人又消失晒 -口-"'等左唔知幾耐,終於都出一出現離左2杯野飲,然後.. .又消失左~.~杯COFFEE唔錯的,冇酸味,OK香滑,重有代糖比你用@3@不過其實唔洗點落,已經好OK~又等多一陣終於又出現,上野食,跟住又哩番入去-.-"'其實之後都多左個後生侍應仔既,不過成場坐係入面傾電話~.~之後,有其他人入離都要等果個女人出離先有餐牌睇~講番哩堆野食,都幾好食的@w@最愛尤魚圈&薯皮點埋d醬very GOOD如果中間D菜有沙律點碟野對於我離講就Perfect喇係哩間野坐下食下tea真係唔錯架,又有得任飲~不過,如果好著重service既話,一定如果哩間野,
原來我一直去到最高既只係12樓~.~
再上先係13樓"'

3點幾去到,冇人

寅係一個人都冇,唔只係客人,侍應既影都冇

自己入去自己揀位坐,
坐左勁耐自有個類似印籍女人來比個餐牌我地睇
識睇中文但唔曉講,溝通唔到~.~
之後有個準備落班既廚房佬,
好好心咁解講我地既問題,重同我地落埋單

落完單之後,D人又消失晒 -口-"'
等左唔知幾耐,終於都出一出現離左2杯野飲,
然後.. .又消失左~.~
COFFEE
杯COFFEE唔錯的,
冇酸味,OK香滑,
重有代糖比你用@3@
不過其實唔洗點落,已經好OK~
又等多一陣終於又出現,上野食,
跟住又哩番入去-.-"'
其實之後都多左個後生侍應仔既,
不過成場坐係入面傾電話~.~
之後,有其他人入離都要等果個女人出離先有餐牌睇~
Amici snock platter $98
講番哩堆野食,
都幾好食的@w@
最愛尤魚圈&薯皮

點埋d醬very GOOD

如果中間D菜有沙律點碟野對於我離講就Perfect喇

係哩間野坐下食下tea真係唔錯架,又有得任飲~
不過,如果好著重service既話,一定

如果哩間野,d侍應可以好似個廚房佬咁熱心,
就真係各方面都唔錯,可惜"'
2011-06-22
$53.5 (下午茶)
Amici snock platter $98
COFFEE