2017-09-29 210 浏览
今日去左九龍城食放題,餐廳地方好大,有梳化卡位,坐得舒舒服服,2個小時任食,對我黎講,時間夠晒喇! 呢到刺身有甜蝦,吞拿魚,三文魚,帶子,油甘魚,榮螺,鮑片,象拔蚌。 刺身係用冰底上,吞拿魚唔錯,吞拿魚無筋,推介! 另外一個要推介係帶子,爽滑鮮甜,如果鍾意甜蝦都要試下,大大隻,令人相當滿足。 至於燒物方面,推介有羊架,怕膻朋友一樣食到,羊架燒得岩岩好,有肉汁。 燒牛舌一串又一串,口感軟脆,味道濃郁,加埋唔係次次放題會有得食,一點再點。 壽司方面,放題黎講呢個一口一件款式最好不過,可以一次過品嚐更多款式! 特別喜歡燒左魚裙邊,燒得夠晒香,魚肉口感爽。 第一次推介大家試放題入面的手卷,事關呢個真係好得,手卷是迷你的,紫菜非常脆口(建議手卷一到要即刻食,放得耐紫菜會變林) ,放滿三文魚子的手卷,真係好吸引~ 各種飲品、甜品、雪條、雪糕自助任食,酒品同樣任飲,仲要連品牌蘋果酒一樣有。 今次放題無漏單,上菜快,整體黎講性格比相當高!

特別喜歡燒左魚裙邊,燒得夠晒香,魚肉口感爽。

今次放題無漏單,上菜快,整體黎講性格比相當高!