這間餐廳🍴比較遠離觀塘地鐵站,要行約10分鐘路程,但食過你會覺得絕對值得走一回上到餐廳十分它大,卡位十分之寛敞,不知不覺間坐了兩小時.....今晚大家都餓了...先叫了Dinner set隨餐送一份香脆蒜茸包,十分香脆可口!叫一客set dinner包這款湯「周打魚忌廉湯」這個周打魚湯無論口感/味道都係好好,清香奶油魚湯很濃烈卻不失清醇口味,很好評Dinner set包埋這款:「蜜瓜西班牙火腿配黑醋汁沙律」這款前菜有許多三色椒粒伴碟,喜愛吃巴馬火腿的人一定喜愛「黑松露北海度帶子意大利飯」意大利飯香味十足,上菜色香味俱全,亮晶晶大大粒的兩顆半熟帶子實屬高質素,整個意大利飯很好吃汁多,火粒外軟內韌,大師級水平作品生蠔做緊超筍價:高質「生蠔」只係$ 10/隻,一向對生蠔麻麻地感興趣既我都食左好多隻,只為好鮮味又唔腥,易入口抵食推介: 餐廳🍴活動期間facebook like1l ike仲送大大杯「檸檬藍碟豆花茶」女士恩物!「田園沙律千島Pizza」木魚鋪滿pizza面,熱力令木魚鬆好似郁郁下..食落發現是酥皮pizza底,加上冇落好多肉,滿口是香菇絲、沙律菜、,但出奇地清新好味而且食足三四件

「田園沙律千島Pizza」木魚鋪滿pizza面,熱力令木魚鬆好似郁郁下..食落發現是酥皮pizza底,加上冇落好多肉,滿口是香菇絲、沙律菜、,但出奇地清新好味而且食足三四件都唔會覺得腻,推介

韓式綠茶雪糕泡puff泡芙 空氣感超美味~鮮奶油加上綠茶雪糕和大量雜莓伴碟,好好味
綠茶朱古力心太軟綠茶味濃,奶香味重,流出暖呼呼的抹茶醬,十分滿足的晚餐...完

2017-11-25