我终於走出沙门氏菌三文治嘅阴霾,呢日再次嚟到观塘觅食,之前放咗朋友飞机,同佢食番餐好西补数😜。佢带咗我去鸿图道工厦开餐,我第一次去果幢大厦食嘢,发现原来都有几多餐厅,而且格局无其他工厦咁工厦...。我以为餐厅个位置几隐蔽下,晚市会冇乜客人,点知一去到发现气氛好热闹👏。餐厅仲有得掟飞镖同笃波,集美食与娱乐於一身!以工厦餐厅嚟讲,环境十分开扬,起码望到街,感觉无咁焗束。另外,餐厅占地面积大,因此每张餐枱都够大,唔会迫,情侣或者一班人嚟都适合,甚至可以Book佢个场地嚟搞Party🎉。餐厅晚市主要供应二人套餐或者两小时半任食海鲜套餐($298/一位),由於朋友唔好海鲜🐟,加上二人餐而家做紧半价优惠($314,另收加一服务费),好抵食😚。🥗烟三文鱼沙律 Smoked Salmon Salad,沙律有得拣烟三文鱼或者鲜虾,我哋拣咗前者。沙律造型精美,因为用咗烟三文鱼砌咗朵花出嚟;而且沙律亦够大份,同埋唔会唔够汁。🎃是日餐汤Daily Soup,我哋估计系南瓜甘旬汤,望落好似水水哋,但饮落味道都几浓,唔错。另外,餐汤有跟块蒜蓉餐包,味道正常。🥩澳洲肉眼扒(8安士)配野菌汁Australia Rib
烟三文鱼沙律
是日餐汤
澳洲肉眼扒
🥩澳洲肉眼扒(8安士)配野菌汁Australia Rib Eye Steak (8oz) with Wild Mushroom,主菜有得拣比目鱼、烧春鸡、斧头猪扒或者牛扒,我哋要咗五成熟肉眼扒,後尾先见到人哋嗌斧头扒都好似好正咁😣。不过好彩牛扒都几好食,牛肉味颇浓郁,肉嫩多汁,无多余筋位及脂肪,算系咁啦😋。野菌汁亦系诚意之作,因为真系有菇。配菜有芦笋、青椒同薯仔等,如果有多啲薯仔会仲好🙈。
意大利西西里茄酱意大利粉伴脆炸软壳蟹
🍝意大利西西里茄酱意大利粉伴脆炸软壳蟹ltalian Style Sicilian Sauce Spaghetti with Fried Soft Shell Crab,意粉份量超多,起码系1.5人量,而且我几锺意佢个🍅蕃茄酱汁,够晒酸、够晒浓,有啲似食紧肉酱意粉,但走肉酱。🦀软壳蟹就得一只啦,炸得几脆口嘅,不过都系意粉出色啲🤤。
蓝莓芝士杯配慕丝蛋糕
🍰蓝莓芝士杯配慕丝蛋糕Blueberry Cheese Cup & Mousse Cake,估唔到跟餐嘅甜品都咁有心机,用三色水果朱古力酱装饰咗只碟,上面再放咗细细件芝士蛋糕同朱古力慕丝,两样味道颇有水准。
最後,仲有两杯餐饮,柠茶柠水奶茶或者饮品柜到自己拣🥤。如果喺Openrice买优惠卷,饮品就可以拣红酒白酒🍷。
服务方面,店员全部都几好礼貌,又会主动收碟、落单,但如果上菜慢少少就会好啲🙏🏻。
总括嚟讲,呢餐晚餐有惊喜,令人满意;因为印象中观塘区同工厦嘅餐厅质素都系一般,但收费就有点儿滥收。不过Give Me 5🖐唔同,食物味道唔错,虽则未到好惊艳程度,但都无嘢要弹;加上收费老实,二人套餐收你呢个价就全包(加一服务费另计),唔会你拣牛扒、食甜品又要再加钱罗。
2020-06-04
澳洲肉眼扒
意大利西西里茄酱意大利粉伴脆炸软壳蟹
蓝莓芝士杯配慕丝蛋糕
2020-06-03 2018 浏览
「Give me five!」,虽然抗疫期间都唔好同人「Give me five」,但食嘢又唔同讲法喎餐厅外内虽然系工厦入面,但餐厅环境都几好,好开扬,座位同座位之间宽敞,咁啱座玻璃枱,望住街境都几舒服。食物选择有buffet有Set Dinner,本身都比佢嘅Buffet吸引,但见佢Set Dinner做紧半价劲抵!咁就食Set啦,见到多嘢食。Special Set Dinner for Two 半价$314原价$628,都几多嘢食,有沙律、餐汤、Main Course、Pasta、甜品及餐饮。鲜虾杂菜沙律食set点少得沙律,本身想叫三文鱼,不过是日未有,都唔紧要,鲜虾都啱食,加上系用千岛酱,酸酸尾尾好开胃。澳洲肉眼扒(8安士)配野菌汁由於我太锺意锯扒,所以都叫返牛扒,拣咗五成熟,不过上枱就唔止五成熟,但牛味都可以,计返价钱都抵食。帆立贝黑松露野菌意大利饭想食Risotto,个人认为黑松露配Risotto 一向系无敌嘅组合,食落香气会好够,帆立贝唔系大大粒果种,而系小型size,整体都ok。甜品拼盘有两款,分别系蓝莓cheesecake同朱古力mousse cake,几锺意佢细细件

餐厅外内

食物选择

餐汤

甜品拼盘
甜品拼盘

有两款,分别系蓝莓cheesecake同朱古力mousse cake,几锺意佢细细件,食完Dinner之後作为结束啱啱好。

自己觉得情侣嚟食好啱,二人set做半价够哂经济实惠,成日拍拖出去食饭,消费确系贵,有优惠就抵好多啦!
2020-05-18 2751 浏览
疫情之下, 所有事情都停摆咁,连出街食饭都变得罕有, 今日好想同朋友仔轻松一下,吹下水、打打气, 观塘附近就搜寻咗呢间give me 5, 令到整个晚餐变得好励志。呢度嘅空间好大而且座位宽敞, 亦有桌球枱畀人玩, 感觉都好relax。入到去嘅时候店员已经好有系统咁招呼我哋,呢度有自助式任食同半价西餐, 我哋真系要争取时间好好交谈,所以拣咗西餐。头盘好丰富有虾沙律,啲虾好爽, 配上大量沙律菜及洋葱, 食落去有少少微辣, 配上千岛酱,十分醒胃。热辣辣罗宋汤, 味道都好浓,但系又唔会好酸, 不落去都仲见到有好多蔬菜, 有咬口。 加上热哄哄嘅蒜蓉包,加分。主菜嚟啦斧头猪扒配玉米糕,超大块, 斧头扒出面卖都要三四百蚊一块, 而且佢有番咁上下厚度,自己整又会怕入面唔熟, 而家半价就食到, 真心觉得好抵。 讲返块扒肉质好林,加上苹果蓉黑醋酱减低油腻感,味道好夹。食咗块扒已经好饱, 好在叫咗个茄汁底嘅炸软壳蟹烟肉卡邦尼意粉, 每条意粉都沾上茄汁,食落去唔太腻。最後仲有朱古力慕丝及芝士蛋糕,加上我最爱嘅zero,大满足。值得一捉呢度嘅服务生都好殷勤、有礼貌, 整晚嘅感觉非常良好。

2020-05-18
$188.5 (晚餐)
  • 美国斧头猪扒配玉米糕伴苹果蓉黑醋酱
2020-05-11 2403 浏览
经过四月後,多日没有本地确诊个案,不少食店重新开业,观塘Give Me 5是其中之一。餐厅之前已经有做二人套餐半价,重新开业後继续优惠。鲜虾杂菜沙律鲜虾与杂菜均爽脆鲜甜,经千岛酱汁调味,甜甜酸酸的更加可口。是日餐汤 蒜蓉法包忌廉汤浓杰适中,配上松脆蒜香法包,十分滋味。美国斧头猪扒配玉米糕伴苹果蓉黑醋酱斧头猪扒乃带骨猪鞍,切开内里肉质依然粉嫩,入口味道浓郁爽口。斧头猪扒份量颇大,两人分享食用刚好。苹果蓉带甜而黑醋酱酸香,与斧头猪扒配搭很匹配。帆立贝黑松露野菌意大利饭黑松露与野菌各具不同幽香,衬上忌廉汁感觉不会太饱滞,入口香浓软滑。芝士蛋糕配朱古力慕丝蛋糕芝士蛋糕质感结实,芝味十足,入口软滑。朱古力慕丝蛋糕口感幼滑,味道香浓。

鲜虾杂菜沙律
鲜虾与杂菜均爽脆鲜甜,经千岛酱汁调味,甜甜酸酸的更加可口。

是日餐汤 蒜蓉法包

忌廉汤浓杰适中,配上松脆蒜香法包,十分滋味。

美国斧头猪扒配玉米糕伴苹果蓉黑醋酱

芝士蛋糕配朱古力慕丝蛋糕
2020-05-07
2020-05-11 1901 浏览
抗疫期少咗出去食饭,好挂住西餐同牛扒,今次嚟到一向评分高嘅「Give me five」,都听唔少朋友介绍过。餐牌有二人set同自助餐两款,我哋唔算好肚饿,加上二人set做紧半价,每人只系百几蚊,就拣食二人set。环境十分宽敞,一入去就见到自助Bar,落地玻璃对住街景好开扬,仲有镖机同桌球,见到环境即刻加分。Special Set Dinner for Two $628(原价) 现半价$314包括沙律、餐汤、主菜、意粉/意大利饭、甜品及餐饮。鲜虾杂菜沙律、餐汤沙律都好大份,鲜虾有五只左右,沙律以千岛酱调味,我个人不嬲比较锺意千岛酱多过沙律酱,所以对我来讲零舍开胃。澳洲肉眼扒(8安士)配野菌汁主菜四选一,拣咗食牛扒,叫咗五成熟,但控制熟成度都可以更好,上枱牛扒偏熟,幸好牛肉不韧,亦冇太多渣。帆立贝黑松露野菌意大利饭意粉或意大利饭就三选一,想食意大利饭。份量二人刚好,帆立贝采用较细粒,份量都多,意大利饭唔算好湿身,烟韧度可提高,整体味道唔算浓郁。蓝莓芝士蛋糕并朱古力慕丝蛋糕芝士蛋糕正常,但朱古力慕丝蛋糕就略甜咗啲,不过仲包甜品真系好抵食!总括然而,半价$314食齐由前菜、主菜、意粉及甜品真系

餐牌

自助BAR

包括沙律、餐汤、主菜、意粉/意大利饭、甜品及餐饮。

鲜虾杂菜沙律、餐汤
鲜虾杂菜沙律、餐汤、餐包
餐汤

蓝莓芝士蛋糕并朱古力慕丝蛋糕
蓝莓芝士蛋糕并朱古力慕丝蛋糕

总括然而,半价$314食齐由前菜、主菜、意粉及甜品真系好抵,每人$150左右,仲要环境唔错,趁优惠快啲嚟!
鲜虾杂菜沙律、餐汤、餐包
鲜虾杂菜沙律
食咗都有一段时间,嗰阵仲未系二人限聚令,当日纯粹谂唔到食咩,咁啱系观塘睇完戏,系openrice求其search,见到呢间半自助餐,有我最爱嘅海鲜之余,仲要有仼食,即兴book枱食饭。点知,上到去见到餐厅,嗯💛🤝,明白了👐🏻!有六款主菜拣一款,为咗食多啲海鲜,所以叫咗鲈鱼,以及软壳蟹意粉🦀。意大利西西里茄酱扁意粉伴脆炸软壳蟹 (5/10)🦀普通茄汁意粉,味道正常,没有太大嘅惊喜,至於炸软壳蟹,外表尚脆口,入面比较淋🥺。加勒比海辣煎鲈鱼柳配古斯米 (4/10)🐟煎鲈鱼口感比较鞋,亦无辣味,最令我期待嘅古斯米,炒得乾身,细细粒,都几得意🤭。食完主菜,急不及待开始仼食海鲜,分咗冷盘、热食两类🤤。先讲冷盘,有冻虾🦐、花蟹🦀、蓝青口🤤、螺🐚,冷盘海鲜尚算新鲜,个人喜欢冻虾、螺,几大只而且爽口。另外,仲有中、西汤及沙律吧🥗。到热食,以串烧为主🍢,有肉类、有蔬菜,例如羊架、牛舌、粟米、翠玉瓜等等,种类多元化🤩。除此之外,当然唔少得烧海鲜啦🦞,有十二款海鲜仼食,作为海鲜迷嘅我,亦系今次最令我想食呢间餐厅原因之一,佢地嘅烧海烧唔会落太多调味料👍🏻,食得岀海鲜嘅原味道🤓,个人推介象拔蚌、扇贝、蛏子、鲍鱼🥰

意大利西西里茄酱扁意粉伴脆炸软壳蟹

意大利西西里茄酱扁意粉伴脆炸软壳蟹 (5/10)🦀

加勒比海辣煎鲈鱼柳配古斯米

加勒比海辣煎鲈鱼柳配古斯米 (4/10)🐟

食完主菜,急不及待开始仼食海鲜,分咗冷盘、热食两类🤤。

除此之外,当然唔少得烧海鲜啦🦞,有十二款海鲜仼食,作为海鲜迷嘅我,亦系今次最令我想食呢间餐厅原因之一,佢地嘅烧海烧唔会落太多调味料👍🏻,食得岀海鲜嘅原味道🤓,个人推介象拔蚌、扇贝、蛏子、鲍鱼🥰。

食完主菜、仼食海鲜,一定要食返甜品、蛋糕🧁,满足下第二个胃,而且雪糕就有movenpick🍦,每位$298加一,味道质素唔称得上高质,不过,大概三百几就有唔同嘅海鲜🤑,而且种类唔少,buffet精嘅朋友仔,可以一试☺️!
2020-06-27
2020-07-29 17 浏览
同一班好耐无见的朋友聚会,专登book咗呢间餐厅试试佢。一入嚟已经叫左声give me 5,我个friend话消毒都要俾个五佢。当你环境都唔错周围装修都好似邮轮上面咁,咁佢就要分开两种套餐一种系双人套餐另一种就系一人一种主菜的套餐。佢出面有好多冷盘可以任食,d野饮又可以任饮,而且佢dinner 仲要无限住你时间。可以比你慢慢食,唔洗咁心急。虽然三百几蚊都唔平,但系有鲍鱼圣子烧生蚝等等都算几低。唯一要讲嘅系,佢攞串烧嗰条队都几长,有时都等几耐,最好早啲去到咁就可以食多啲。食到最後我反而觉得串烧先至系主角,佢嗰啲主菜唔系话唔好食但无话特别出色等左好耐ge鲍鱼,烧蚝同海虾。都算几大只,味道都唔错有海水味。其他就有仲有烧牛肉烧菠萝等等都唔错新鲜烧起都热辣辣主菜之一猪扒味道都唔错牛扒要左五成熟但肉质一段,无谂得咁好食呢个烧鱼好有特色但我就觉得一般呢个烧羊就真系唔好食,你唔钟意食羊真系唔洗叫同场有劲多冷盘,望出去都可以攞来食下,望落去都算新鲜。
我个friend话消毒都要俾个五佢

其他就有仲有烧牛肉烧菠萝等等都唔错新鲜烧起都热辣辣

主菜之一猪扒味道都唔错
牛扒要左五成熟但肉质一段,无谂得咁好食
呢个烧鱼好有特色但我就觉得一般
呢个烧羊就真系唔好食,你唔钟意食羊真系唔洗叫

同场有劲多冷盘,望出去都可以攞来食下,望落去都算新鲜。
2020-07-20 11 浏览
虽然工作已离开了观塘,但间中都会返去行下。今日放假,同我的他去观塘食午餐,拣选咗Give me 5😌到楼下,见到午市有9折,好开心🥳餐厅防疫措施做得充足,除咗枱与枱之间分隔得开之外,亦会用胶片分隔,务求食客可以安心用膳👍因午餐系半自助形式,所以去沙律吧取食物之前,都一定要戴口罩😷👍👍起动啦🥰沙律吧有多款新鲜沙律菜供应,每款都好好味😋其中我至爱麻辣莲藕、凉拌木耳,非常开胃!薯仔沙律嘅酱配得刚好😋餐前首选☺️水果有西瓜、哈密瓜,两款水果都好甜好多汁👏👏👏餐厅亦有红、白餐酒任饮,我俩都不好酒,所以无试😝罗宋汤好好味!除咗蕃茄味浓,仲有浓浓嘅牛味,而且唔辣,大人、小朋友都适合👍澳洲肉眼扒(8安士)配烧蒜汁$148。我嘅主菜到了😍点咗5成熟,切开粉红色,一啲都唔韧,肉质鲜嫩,牛味浓郁,肥瘦适中,而且配以我最爱嘅蒜蓉汁,真系大快朵颐😋法式香草羊架配露丝玛利汁$148。我的他近来好喜欢食羊,他点的羊一上枱,顿生好感!有3件煎得好靓嘅羊架,每件都有一小部份肥膏,但连肉一齐食,半点不觉腻,反而有阵阵羊香,又不会过羶,露斯玛利汁配搭得宜😌今次午餐2款主菜都好出色,而且完全满足到我哋2只食肉兽嘅要求🤣最後当然

餐厅亦有红、白餐酒任饮,我俩都不好酒,所以无试😝

最後当然要食甜点,每款都唔错!尤其朱古力mousse蛋糕,香浓朱古力味好吸引😚

我俩饮饱食醉,好轻松咁就过咗差不多2小时🥰
2020-07-06
2020-07-12 13 浏览
想一边睇住靓景,一边任食串烧同海鲜?一定要黎试下Give me 🖐餐厅。佢除左有无敌靓景,餐厅入面仲有得掟飞镖同玩桌球,食饱左郁下之後可以再食过。佢有二人 set dinner与任饮任食串烧套餐选择。 因为有movenpick雪糕同任食海鲜嘅驱使下,今次拣左任饮任食套餐,仲可以自选一款主菜。😎/等主菜之前可以食冰镇海鲜同沙律,海鲜有冻蟹,皇冠螺,青口同埋冻海虾。/美国斧头猪扒配玉米糕伴苹果蓉黑醋酱🌟斧头猪扒大大份,厚得黎肉质依然好软,以佢嘅苹果蓉黑醋酱酸酸地好开胃,值得一赞配菜烤完加盐好正。/波尔多红酒烩羊膝配传统薯菜🌟羊膝比较罕见,呢度嘅羊膝没有羊羶味,而酱汁既酒味唔算太重,几配薯蓉。/串烧🌟海鲜同肉类有好多款选择,一定唔可以错过烧和牛,用盐调味岩岩好,仲有最钟意嘅烧菠萝。🤤/食放题点都唔少得嘅甜品,每件切到细细旧,岩哂胃口品大又想试哂全部蛋糕嘅女士。最後点少得任食movenpick雪糕!🤩为左食哂三只味,食左三大杯,为成餐饭画上完美句号。😎

美国斧头猪扒配玉米糕伴苹果蓉黑醋酱🌟

波尔多红酒烩羊膝配传统薯菜🌟

串烧🌟

2020-07-09
2020-07-12 5 浏览
一间性价比高的餐厅地点:需然餐厅在工厂大厦里面,但环境尚算宁静,开扬。食物与价钱:食材新鲜,价钱相而。头盘是采用半自助形式任饮任食。其中冻虾,冻蟹🦐🦀非常鲜味。沙律,南瓜🎃汤,面包。炭烧🍡🍢🍆🍍东菇🦪蚝,鲍鱼,和牛,牛舌,菠萝,蛤蜊。。。水准亦非常不错。主菜是8oz 牛扒及羊胺味度ok😋甜品榴槤雪糕🍦令人回味。总括食到个个大大大満足。服务态度:员工服务态度非常友善,非常好。好满意。会再来😋😋😋🥳
一间性价比高的餐厅

地点:需然餐厅在工厂大厦里面,但环境尚算宁静,开扬。

水准亦非常不错。
主菜是8oz 牛扒及羊胺味度ok😋
甜品榴槤雪糕🍦令人回味。
总括食到个个大大大満足。

2020-07-11
2020-07-12 6 浏览
寻晚一行9人到此餐厅进食自助餐,餐厅环境宽躺,食品种类繁多,有多款海鲜烧烤任择,再自选一款主菜,性价比高,值得一试,更有两间大房可作私人派对之用。近观塘地铁站步行约6-7分钟。下次朋友聚会会考虑再选择此餐厅。
2020-07-11 3 浏览
首先系海鲜位 ,得4款 :蟹、虾、螺、蚬[全部淡而无味又唔新鲜],接住就系饮品款式小,沙律多款啲,但一样难食,我同我朋友两个,排左第一次烧海鲜,每款要一个,结果得虾、蚬、蚝同条鱼仔,全其他系红肠、鸡翼、鸡软骨等等下数4-5样普通款式,全部都难食到呕,食完呢转已经唔想再去排队,主食我朋友叫牛扒(鞋拾拾),我叫个软壳蟹意粉(软壳蟹炸到唔知似乜野),最後啲甜品系叫唯一赞赏的最後埋单$766,真心情愿比多几百蚊去酒店食自助餐,咁既食物质素真系唔得,信我,真系不值得去!

信我,真系不值得去!

2020-07-11
2020-07-11 12 浏览
观塘Give me 5 中午半自助餐真的好享受,地方大又可望住窗口对面丽港城享受lunch✨😋最开心都系老朋友又系住丽港城,不用坐车就到此午餐了,重话好介绍添,哈哈!三人就点三个套餐加半自助餐,可以share食。半自助餐有水果 沙律 汤 雪糕和甜品喜爱饮酒嘅,还有红酒白酒饮添。法式香草羊架露丝玛莉汁$148好中意食羊架嘅我就第一时间食件先,香草味配搭羊架是最好的安排, 羊嘅须味和少少香草加小小黑椒粒 小小辣辣地味,好正,羊肉很嫩滑。美式烧猪仔髀配烧汁$1183件猪仔脾每人一件好方便,外观虽然有点黑黑哋,配烧汁味道甜甜蜜蜜好香口, 一口咬落去是不黐牙呢! 食落口有点叉烧香蜜味淡淡肉。澳洲肉眼扒(8安)配烧蒜汁$148成只手掌咁大,肉眼厚厚,朋友还配红酒享受添,中午这儿有红酒配料真高级啊!

三人就点三个套餐加半自助餐,可以share食。

法式香草羊架露丝玛莉汁$148

美式烧猪仔髀配烧汁$118

澳洲肉眼扒(8安)配烧蒜汁$148

2020-07-08
2020-07-10 17 浏览
观塘很多工厦餐厅,选择太多,要突围而出,除了食物质素,环境,价钱,服务之外,噱头亦都会令人留下印象深刻,这间Give Me Five 餐厅就是食过一次就会令人难忘喜欢蓝/白/啡色主调装修,感觉像游轮上的餐厅,有标机同波枱,啱洒三五知己收工来放松一下set lunch 价钱十分抵食超值,由$88~$148 套餐: 主菜,任食沙律吧,汤,多士,生果,雪糕,甜品,餐饮一杯,最意想不到可以任饮红/白酒!!!! 爱饮酒的我,简直开心到晕,抵食到喊任饮红白酒,餐汤,正到爆法式烧春鸡春鸡外皮烧得香脆,鸡肉很鲜嫩香煎比木鱼意大利粉有两块鱼,煎得香口,比目鱼够新鲜任食雪糕我最喜爱芒果味餐饮值得称赞餐厅经理Bernard 先生热情招待,风趣又有幽默感,令我地捧腹大笑,过了一个愉快既lunch time

任饮红白酒,餐汤,正到爆

法式烧春鸡
春鸡外皮烧得香脆,鸡肉很鲜嫩

香煎比木鱼意大利粉
有两块鱼,煎得香口,比目鱼够新鲜

任食雪糕
我最喜爱芒果味

餐饮

2020-07-07
2020-07-10 8 浏览
呢几日谂紧生日食乜嘢庆祝,於是上openrice search下。问下见到观塘区一间 give me five 见到佢啲食物几特别,相片也很吸引,所以决定预约当天吃晚餐。当天上到餐厅,餐厅环境不错,若早点预约,可能有窗边的座位欣赏窗外景色,但桌椅位置也算很宽松,职员为我俩预备了4人桌子,坐下後,他给我们选择二人晚餐,还是海鲜串烧任食加一个主菜,经他解释菜单後,我们决定食海鲜串烧任食。任食的海鲜也很新鲜,主菜的食物也不用等太久,品嚐煎鱼柳,肉类白滑,但进食时需注意有鱼骨,因为食材真系鱼柳。另一碟猪扒拼玉米糕的猪扒十分美味,肉质鲜甜,酱汁很美味,感受到香甜的苹果汁味道,玉米糕的外质亦很脆,口感很特别。品嚐主菜後,我俩去选取任食甜品,有迷你蛋糕,乳酪,雪糕,豆腐花,种类很多,饮品的种类也不少,有柑桔蜜,茶,玻璃樽装汽水,咖啡等。用餐时间大概2个小时,能够让我慢慢品嚐美食,不会太急,很好呢!真是满足的一餐呢!临走睇下门口贴左午餐,其实全部都好吸引!

2020-07-09