每项1分都比多你 如果有负分拣 我负爆你地🙄平时好少打食评,呢间鱼蛋哥买过几次早餐,次次都系咁嘅问题,真系忍唔住上嚟比个差评佢🤬每次买肠粉早餐,已经提前同落单店员讲「少豉油、少甜酱、多麻酱」,以往几次就算落单讲左,都睇到整肠粉果位呀姐系完全唔睇客人要求,一式一样机械人咁落酱,今次唔知第几次专登佢整嘅时候企喺佢前面讲多次:我要少豉油多麻酱(惊老人家无记性 我都费事讲多一个少甜酱)点知呀姐对耳仔好似闩埋左咁 佢有佢做 你有你讲,由于我买嘅系烧卖肠粉,呀姐剪完啲肠粉落左一羹豉油、甜酱麻酱,跟住夹完烧卖 佢竟然再补多羹豉油😡,我即刻叫住佢:我要少豉油㖞!佢都系无理我,我再讲多次多麻酱,佢就态度好差咁话:落一羹比你好多㗎啦!心谂乜你都知一羹多,你仲落两羹豉油比我?🙄啲麻酱又稀到水咁,一啲麻酱味都无,啲豉油多到浸水咁,职员态度又差 ,真系唔会再帮衬😡
每项1分都比多你 如果有负分拣 我负爆你地🙄
心谂乜你都知一羹多,你仲落两羹豉油比我?🙄
外卖自取