2016-04-26 1505 浏览
八幅屋八幅屋同FD一齊食飯,放題呀火鍋之類可以比我地任叫既永世係我地既首選,唔洗理價錢同埋可以食自己中意食既野。入番直題先,佢加50蚊可以有升題放題。生蠔令我有D失望,佢應該急凍刺身蠔尼,有D苦苦地,唔係好新鮮,但但又未至於臭既,但2百幾3百蚊就唔好要求咁多啦。佢個炸蟹仔我非常中意,勁香,雖然係油,但一啲都唔覺得油,我一個大食左2碟真係好好食,十級香。刺身非常新鮮,由其係蝦,勁甜勁好味。炸蠔呀就一般啦,但炸雞翼就幾好食,勁多汁但偏咸左小小。日本蕃薯仔勁甜,甜到有啲誇張羊架呀排骨呢啲賣相真係唔係好得,味道幾好既,但羊架肥肉有啲多。八幅屋有雞泡魚乾,但我覺得有啲腥。帆立貝就係咩味。炸蝦就好好食,熱辣辣,我地中意問佢拎沙津醬,炸蝦同沙津醬完全係完全既配合。仲有牛舌好好味,唔會燒得乾,偏彈牙,而且脂肪小,食多小小都唔緊要甜品無咩特別,唔太吸引,主要食雀巢雪糕同雪米滋
八幅屋八幅屋

同FD一齊食飯,放題火鍋之類可以比我地任叫既永世係我地既首選,唔洗理價錢同埋可以食自己中意食既野。

真係好好食,十級香。
刺身非常新鮮,由其係蝦,勁甜勁好味。
炸蠔呀就一般啦,但炸雞翼就幾好食,勁多汁但偏咸左小小。
日本蕃薯仔勁甜,甜到有啲誇張

八幅屋有雞泡魚乾,但我覺得有啲腥。
帆立貝就係咩味。
仲有牛舌
好好味,唔會燒得乾,偏彈牙,而且脂肪小,食多小小都唔緊要

甜品無咩特別,唔太吸引,主要食雀巢雪糕同雪米滋
2016-04-02