已经食过几次 目标系试晒佢啲𩠌😝所以今次都系拣咗自选 自己diy🤟🏻.📌D.I.Y. 自选 $73 今次拣咗烟熏油辣味吞拿鱼同埋蒜片油三文鱼🍣虽然佢写半份 但系份量都系随心 每次都俾劲多😍个底今次就拣咗和风 有:烤南瓜,玉子烧,炸豆腐,四季豆同毛豆💚仲+$7加泡菜 成碗劲满好丰富🤩吞拿鱼烟熏味都几重 但唔算好辣🔥不过个人觉得太过浓味 佢过咗鱼生嘅鲜味🥺三文鱼就好好多 因为佢个蒜片油系另外加上去 所以佢原本系冇味嘅😝超多蒜片 好香蒜味🧄但系就油咗少少🤏🏻食过和风,红菜头同彩虹🌈最钟意就系和风‼️虽然佢冇另外𠮶两款食落咁清新 但系佢用咗自家制酱油嚟调味 感觉同咸食match啲🍶加咗炸豆腐同埋玉子烧 好特别😚玉子烧出奇地有蛋香🥚炸豆腐就比较干身🥺不过整体成个口感好多元化🤤
📌D.I.Y. 自选 $73
D.I.Y. 自选