2007-06-14
好失望!!!!我一路都係佢死硬派擁墩,食5年幾,仲之去親太古城就必去ruby tuesday,佢d食物雖然次次一樣,但係水準一致,所以好少會覺得唔好食,我最鍾意佢angus steak,nachos 同ribs,有d人未必覺得佢d野好好食,不過angus steak真係好好食又好抵,(如果你買5折卡)但係昨日真係令我太失望!!我無去兩個月,個menu轉,無好多野(無coleslaw!!),又唔覺意咁提高價錢,算啦,如果野食一樣好味都算啦,點之...我同老公點prime rib eye 同triple唔知咩(ribs,shrimp & chicken),個rib eye 味道ok但有d too chewy,要用牛扒刀至得,佢以前d牛扒好好味又唔會too chewy 嫁,仲話係prime.....個triple野直情不知所謂,我之前都叫過,shrimp 同chicken都炸得好味,但今次炸到有d過火同埋唔係以前既來貨(降低成本?)又好油,個ribs地(從未試過咁)我未試過食唔落又唔拎走既,今次真係無扲走..仲有..連ketchup都無再放出黎,要問先比個兜裝比我地,使唔使咁cheap呀..
但係昨日真係令我太失望!!我無去兩個月,個menu轉,無好多野(無coleslaw!!),又唔覺意咁提高價錢,算啦,如果野食一樣好味都算啦,點之...我同老公點prime rib eye 同triple唔知咩(ribs,shrimp & chicken),個rib eye 味道ok但有d too chewy,要用牛扒刀至得,佢以前d牛扒好好味又唔會too chewy 嫁,仲話係prime.....個triple野直情不知所謂,我之前都叫過,shrimp 同chicken都炸得好味,但今次炸到有d過火同埋唔係以前既來貨(降低成本?)又好油,個ribs地(從未試過咁)我未試過食唔落又唔拎走既,今次真係無扲走..仲有..連ketchup都無再放出黎,要問先比個兜裝比我地,使唔使咁cheap呀..呢間係美式餐廳呀!!我地另外叫了bloody mary(太多冰)同iced tea(同以前一樣)如果唔係信用卡有折,成$600!!(折後$430)不過,服務幾好,但今次可能係最後一次啦,除非有人食過話比我之變番以前咁啦!!