2020-09-22 78 浏览
#pb食在長沙灣 #pb支持黃店💛黑白分明🖤🤍相信大家對呢間黑白cafe都唔陌生😝 之前約左 @sumfoodsharing 一齊去試🥰 我地3點幾去到 等左20分鐘就有位☺️ Cafe裡面有好多 @kennisdaily嘅佈置 一路食野一唔望住都幾特別(圖4)😛.去呢度之前我哋已經食咗午餐 所以今次淨係試咗去嘅甜品😋🔹雞蛋布甸配House espresso 🍮推介❤️ 呢間雞蛋布甸真係好好食🤩 好滑好滑好滑🥰 食落完全唔甜 仲好有雞蛋味😋 加上我中意飲咖啡 落左espresso 苦苦地 好正😍🔹Contrast糯米窩夫配自家製牛奶雪條🧇一睇到糯米窩夫 已經覺得好濟🙈 佢份量好多 有4件😝 食完第一件已經超飽😂 雖然佢有士多啤梨、紅莓等醬料 酸酸地 但係依然好濟😂😂 自家製牛奶雪條亦都好淡味🙈 我就麻麻地呢個啦😐🔹Match Latte & Flat white☕.黎到一定要食雞蛋布甸 真係好好食🥰 不過大家都要碰碰運氣 睇下多唔多人🤭Contrast長沙灣福榮街512-518號依時大廈地舖
#pb食在長沙灣 #pb支持黃店💛
黑白分明🖤🤍