2019-11-26 203 浏览
呢個app好好用,知道好多隱世黃店,共建黃色經濟圈。我覺得黃店還黃店,都有分好味既黃店同唔好味既黃店,唔係黃店就一味盲目去就好。海南雞米線,米線湯有驚喜,好似係雞湯米線,但係雞就認真麻麻。餐牌有寫配料芽菜芫荽蔥,店員係再主動問要唔要,我話要,結果黎到係無,而且係無海南雞醬。 我問唔係有配料咩,佢話轉左米線所以無,又話加番俾我,結果加番配料係一片青瓜同半片蕃茄,先記得俾番個醬我。如果係咁,我其實叫霸王雞仲抵食,海南雞係要貴4蚊😨同埋,好味既海南雞真係有好多都好好味仲要平過佢,例如孖寶,不過唔知佢咩色又想支持黃店就黎左呢間。不會一次定生死,希望改善,會再來#招牌雞不招牌#奶茶唔好飲#見人地隔離食口水雞d好正所以想食#可能炒野好好聽到好有鑊氣聲#招牌炒野會好d#黃色經濟圈#都要質量好
呢個app好好用,知道好多隱世黃店,共建黃色經濟圈。

不會一次定生死,希望改善,會再來

#招牌雞不招牌
#奶茶唔好飲