2020-06-14
今次到泰菜嘅 #tm黃店 (˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)呢一間都幾貼心 係你入座之前會比一個信封你裝口罩😷 -我哋嗌左一個二人套餐同埋一啲小食🍢🍢 最正係個燒豬頸肉 唔會燒得乾之餘仲保留到個肉汁 仲要大大塊 點埋個泰式醬汁食真係好正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)-菠蘿🍍炒飯都唔曳 非常之足料 有勁多肉鬆同腰果仲有一嚿嚿切好咗嘅菠蘿🍍 三樣我都鍾意❤️-小食拼盤都好食 有好多唔同細細舊嘅嘢但係我唔知嗰啲叫咩😂😂😂 芝士條就正常 好快就凍拉唔到絲 而且好易膩 多人先好嗌呀🤣🤣🤣而重點係啲嘢食睇落去好似唔係好大份咁 但係我哋三個人食二人餐再加個小食已經係飽到食唔晒要打包走🤣🤣🤣 如果黎食個豬頸肉就一定要嗌 呢個真心正(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 不過以泰式餐廳來講價錢就係偏貴啲-
呢一間都幾貼心 係你入座之前會比一個信封你裝口罩😷 -