2018-10-28
見咁多好評又賣晒廣告,就嚟試吓。晚上9點半左右到,冇人排隊,店內只得一枱客。坐低點餐,問店員A可否生熟牛各一份,佢up得好快,我聽唔清楚,再問多次,店員A不耐煩地繼續好快咁up多次,ok,我嚟食麵嘅最緊要個麵好食。我嗌左極牛火炙和牛拉麵,和牛?我真係唔覺得佢係和牛,完全冇牛味,自己喺一田買嘅牛肉片仲好食過佢。到個湯,唔熱嘅!只係暖!湯底味道只係普通淡淡嘅味噌湯味,紫菜細塊得很,味道質感也絕對不是配拉麵的質素。湯沒有油脂沒有濃口感,水浠浠,這絕對不是拉麵,只是一碗普通湯麵。同店員B講埋單,店員B在收銀機前準備好我們張單據,然後嗌過嚟叫我先生行過去比錢,我以為店還新,未有夾單那塊黑色板給顧客放錢,所以特登要嗌過嚟叫我地行過去比錢,但我望過去,竟然見到店員B正手拿黑色板夾住要找回給我們的錢!我實在讚嘆!店員竟然連幾步路也不想行過來收錢,要嗌過嚟叫客人行過去比錢!大開眼界!竟有如此懶如此九唔搭八的侍應生!永遠唔會再幫襯
永遠唔會再幫襯