2020-01-17 257 浏览
幾年前同老婆去英國旅行到訪過一次duck & waffle, 當時太遲book位淨係訂到凌晨12點嘅枱, 一路食一路中眼瞓完全享受唔到美食! 聽到佢黎香港開分店, 梗係要比多次機會試吓啦! 星期五放工七點幾成個場都係滿嘅, 最好預先訂位.我哋兩個人點咗四樣嘢, 第一樣到嘅係corn ribs. 賣相特別辣辣地好惹味第二樣係maple glazed cornbread, 個包外層甜甜地, 中間有啲青椒同粟米, 可惜青椒唔係我口味.第三樣係主角duck & waffle.鴨脾塊皮燒得脆, 加上流心鴨蛋, 兩樣鹹鹹地嘅食物加啲糖漿同窩夫一齊食係過癮最後上嘅係spiced ox cheek doughnut, 由於之前嘅菜式都係澱粉質嘅關係, 個冬甩淺嚐一下就夠喇. 建議大家唔好同一時間點太多澱粉類嘅菜式Relaxing Friday night!

星期五放工七點幾成個場都係滿嘅, 最好預先訂位.

第三樣係主角duck & waffle.

Relaxing Friday night!