2021-08-19
朋友推介呢一間,嗰日我哋喺中環行完街見落雨就走過來幫襯下。成間餐廳裝修都好新淨,食都食得愉快啲!松壽司盛盒 (8件)$168壽司係按照當日師傅嘅心情同貨源而定。我哋嗰日有油甘魚、甜蝦、拖羅、尤魚、玉子加其他唔知咩魚。每款都好新鮮同肥厚。食落好滿足!甜蝦真係好爽甜。原來呢個盛盒都有玉子!我獨立叫多咗一個tim 😅油甘魚油脂分布冇油甘魚腩咁好食。自家製厚玉子 ($9)真係好厚!佢哋玉子係比較結實,玉子裏面唔會太濕潤,甜甜地。我個人就鍾意係濕潤琳琳地嘅玉子,所以呢一個就一般般啦。玉子暫時係我心目中最好食嘅係壽司郎嘅玉子🥰😆油甘魚腩 ($25)(餐牌有👍)超級推介!油脂分布啱啱好!食落係同普通嘅油甘魚唔同,更加多油份更加爽同埋結實。珍寶虎蝦 ($16)落單嗰陣時以為係生嘅,上咗菜先知原來係熟蝦…味度好普通,可以唔使嗌。岩蠔 ($38)呢個啱好好好食!勁肥美,唔係有太大嘅海水味,好容易人口又creamy! 蔥粒碎拖羅小卷 ($48)好抵食有八小件。食呢個唔會太大expectation 因為淨係諗住填飽個肚,但係佢個拖羅蓉都唔差。仲有就係是日推介,不過食完冇太大印象🙈羽太魚壽司 ($38)琉球軍曹
成間餐廳裝修都好新淨,食都食得愉快啲!
松壽司盛盒 (8件)$168
壽司係按照當日師傅嘅心情同貨源而定。
我哋嗰日有油甘魚、甜蝦、拖羅、尤魚、玉子加其他唔知咩魚。
自家製厚玉子 ($9)
油甘魚腩 ($25)(餐牌有👍)
珍寶虎蝦 ($16)
岩蠔 ($38)
蔥粒碎拖羅小卷 ($48)
仲有就係是日推介,不過食完冇太大印象🙈
羽太魚壽司 ($38)
琉球軍曹魚壽司 ($28)當日推介
食完依家結論係:可以再去食多一次❣️