2018-05-26
尋晚約咗個friend 食飯傾偈, 由於我好鍾意食放題, 揀咗呢間餐廳。 其實我之前都黎過,感覺幾好 ,今次再去試下。我 through OpenRice book左位, 去到即刻有得入去坐低。餐廳已經放咗一本好厚嘅簿, 裏面夾咗好多款 唔同嘅點食物紙。最吸引嘅當然係刺身, 有一盆冰墊底,面頭有個杯仔載咗少少乾冰冒著煙咁,餐廳都花在啲心思去做點綴。啲刺身非常新鮮。 我哋點咗 三文魚、 帶子、 希靈魚、 甜蝦 、油甘魚 、象拔蚌。 刺身方面大家不妨數量點多啲, 因為全部都係好薄切 ,帶子四片等於平常一粒。另外我哋有叫咗海膽手捲, 都係一口可以食完嘅size,大家都可以叫多啲。其他食物我覺得牛舌、羊架同埋燒菠蘿係值得推介嘅呢間餐廳食物飲品選擇都算多、價錢適中、地點方便, 食物都上得幾快 ,都幾好。唯一唔係咁好嘅就係坐得比較迫同埋都幾嘈。
其他食物我覺得牛舌、羊架同埋燒菠蘿係值得推介嘅
唯一唔係咁好嘅就係坐得比較迫同埋都幾嘈。