今日同家姐經過紅磡,咁啱又想食碗米線,就諗住試試呢間知魚知樂!首先身為羊肉串愛好者,點可以唔叫返兩串羊肉串呢?串燒送上嚟嘅時候,仲熱辣辣,羊肉串嘅口感鮮嫩多汁,搭配孜然粉簡直係絕配!我同家姐都叫咗兩碗唔同配料嘅酸菜魚麵,一碗係手工面,另一碗係米線。我哋叫咗小辣,但係都算幾辣🥵但整體嚟講幾滿意,因為佢嘅料好足,酸菜魚亦唔會話好腥,口感偏爽口,手工面亦好有嚼勁。然後飲品方面,我哋叫咗兩杯飲品,分別係珍珠鮮奶茶同埋茉莉奶綠。珍珠鮮奶茶,口感細膩,珍珠Q彈,可能因為叫咗少甜,我認為甜度啱啱好,配上辣辣地嘅米線食落去真係好似佢店入邊周圍裝飾所講,食完之後好開心!茉莉奶綠嘅茉莉味亦好香濃😋我哋亦都叫咗烤娃娃菜同烤土豆片,同樣地係加咗孜然粉。雖然整體我都好滿意,但如果要挑剔的話,我認為烤娃娃菜有少少偏鹹~最後講埋店員嘅服務態度好有禮貌,下次經過會再嚟!

最後講埋店員嘅服務態度好有禮貌,下次經過會再嚟!

2024-02-25