2023-12-29 60 浏览
前幾日去咗旺角The forest 商場,發現左一間好chill嘅cafe🥳🥳呢間Cafe還境非常舒適,全落地玻璃,光線十足,坐喺度感覺好寫意又relax☺️呢度啲拉花幾靚,好似仲有拉花班可以上堂🤩點左兩份lunch set,其中一份係漢堡、一份意大利飯,另外加兩杯飲品☺️牛肉芝士漢堡配薯條🍟牛肉惹味多汁,麵包鬆軟香口,加埋芝士蕃茄同菜,入口層次更豐富☺️南瓜慢煮雞胸意大利飯經過慢煮後嘅雞胸,肉質更軟更腍,而且唔會過乾身👍南瓜版🎃意大利飯食落似輕盈版嘅意大利飯,整體減少左膩感,而且加入果仁,令到口感豐富左同時營養價值更提高🥰伯爵茶朱古力拉花立體又細緻☺️伯爵茶味道非常清香,令到朱古力飲落更香濃英國梨冰茶又係整得好靚,非常適合打卡,味道好清新📍Pause It (旺角)旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G11號舖#coffee #tea #relax #mk #theforest #hk #kongkong #咖啡控 #奶茶 #旺角 #旺角美食 #香港探店 #美食推薦 #美食日記 #優閒 #pauseit #拉花班
呢度啲拉花幾靚,好似仲有拉花班可以上堂🤩

牛肉芝士漢堡配薯條🍟

南瓜慢煮雞胸意大利飯

伯爵茶朱古力
拉花立體又細緻☺️伯爵茶味道非常清香,令到朱古力飲落更香濃

英國梨冰茶
又係整得好靚,非常適合打卡,味道好清新

📍Pause It (旺角)
旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G11號舖

2023-12-15