2022-12-05 80 浏览
鬧市中高質素西餐廳再一次食Mini Friday 果然仲係好高質👍🏻一如以往,每枱都有一籃免費嘅墨西哥脆片小食 可以一邊食住一邊睇menu 黑松露薯條 💰68每次嚟食都必嗌嘅薯條 即叫即整熱辣辣 薯條尚算脆卜卜 份量多 但唔會油膩 凱撒沙律配煙三文魚 💰58+18嗌咗個refreshing 嘅沙律 大量新鮮羅馬生菜🥬 再加麵包粒粒 作為開胃菜 另外仲加錢配加煙三文魚 食落都好夾! 值得一題 凱撒沙律將會放喺側邊 可以根據自己嘅喜好落份量石燒和牛 💰198第一次試食 石燒和牛 除咗好玩,仲好好食和牛油脂分布平均,入口即溶一定要趁熱食🤤🤤旁邊總會有三款沾料俾你選擇 幼鹽、蛋黃醬、蒜蓉醬三款沾料都夾,可以每款都嘗試,有不同嘅感覺蜜糖蒜片炸雞 💰98炸雞,梗係要食無骨炸雞🤤❤️配埋甜甜嘅蜜糖,熱辣辣好似去咗韓國咁仲要出邊裹個層炸衣唔厚 啖啖肉好滿足唯一美中不足嘅係蒜片分量唔夠 食到最尾時沒有蒜片 唔夠喉朱古力Brownie配雪糕 💰68濃厚朱古力,醇香微苦唔會太甜,一邊仲有一粒粒果仁 上面係意想不到嘅椰子雪糕🥥 因為出面平時食開都係雲呢拿雪糕 今次試咗椰子口味,反而另外有驚喜 椰子
鬧市中高質素西餐廳

再一次食Mini Friday 果然仲係好高質👍🏻

一如以往,每枱都有一籃免費嘅墨西哥脆片小食
可以一邊食住一邊睇menu

黑松露薯條 💰68
每次嚟食都必嗌嘅薯條
即叫即整熱辣辣 薯條尚算脆卜卜 份量多
但唔會油膩

凱撒沙律配煙三文魚 💰58+18

石燒和牛 💰198
第一次試食 石燒和牛 除咗好玩,仲好好食
和牛油脂分布平均,入口即溶一定要趁熱食🤤🤤

旁邊總會有三款沾料俾你選擇 幼鹽、蛋黃醬、蒜蓉醬
三款沾料都夾,可以每款都嘗試,有不同嘅感覺

蜜糖蒜片炸雞 💰98
炸雞,梗係要食無骨炸雞🤤❤️
配埋甜甜嘅蜜糖,熱辣辣好似去咗韓國咁
仲要出邊裹個層炸衣唔厚 啖啖肉好滿足
唯一美中不足嘅係蒜片分量唔夠 食到最尾時沒有蒜片 唔夠喉

朱古力Brownie配雪糕 💰68

濃厚朱古力,醇香微苦唔會太甜,一邊仲有一粒粒果仁
上面係意想不到嘅椰子雪糕🥥 因為出面平時食開都係雲呢拿雪糕
今次試咗椰子口味,反而另外有驚喜 椰子雪糕口味清淡唔會太甜重,識到粒粒椰肉
連埋Brownies食一凍一熱 ❤️❤️
旁邊仲有一個窩夫🧇 甜品來講,份量都算多
10分滿足嘅一餐,食到飽晒😆😆