位於旺角的café〰️☕️設計以純白色帶有海洋藍燈飾點綴既夢幻打卡設計 店舖「窮撚賣咖啡」既字句好吸睛🤩 食物方面選擇多之餘 都幾特別 主食 甜品 飲品都做得好出色❣️👍連不喜歡café的👦🏻都有改觀😳〰️🐮慢煮澳洲牛面頰•沙嗲煎腸粉 $138必叫✨❣️超。級。超。級。驚。喜😋賣相好似平平無奇 一上枱係非常之香沙嗲味 醬汁唔會過甜 調校得啱啱好 係會瘋狂點醬😝!慢煮牛面頰食落好軟糯 牛味夠重🐮腸粉同樣煎得好出色 煎出外脆內軟的感覺 仲要有少少焦 好香口😋👍超喜歡💕〰️🦀日式黃金蟹膏•三文魚籽•帶子•明太子手捲粉 $128料超級多😳帶子超級好味!滿滿明太子 三文魚籽底下都係蟹膏 明太子同三文魚本身就偏咸 所以整體好濃味😝比起意粉 扭扭粉 手捲粉口感特別好多 比較彈牙而且有咬口〰️🧇髒髒牛角包窩夫 $72打卡able既 #牛角包窩夫 意外地👦🏻讚口不絕😏〰️ 雪糕🍨➕ 熱辣辣牛角包窩夫🧇超正 牛角包窩夫係煙煙韌韌的 面頭仲灑上左可可粉同Oreo碎 甜度適中 好match♥️食完心情大好〰️諗返又想食🤣🍵抹茶鮮奶 $52#抹茶鮮奶 café必定有既飲品 所以擺盤上就特別需要多啲心思了 可以自己倒入杯 成個體驗豐

🐮慢煮澳洲牛面頰•沙嗲煎腸粉 $138
必叫✨❣️超。級。超。級。驚。喜😋

🦀日式黃金蟹膏•三文魚籽•帶子•明太子手捲粉 $128

🧇髒髒牛角包窩夫 $72

🍵抹茶鮮奶 $52
#抹茶鮮奶 café必定有既飲品 所以擺盤上就特別需要多啲心思了 可以自己倒入杯 成個體驗豐富咗好多 都幾好玩🤣!味道就大同小異既 抹茶味好濃郁🍵✨