2017-09-17 205 浏览
收工陪朋友去左波鞋街買完鞋,又係食飯既時候,行到山東街見到有間餐廳出面放左餐牌,以日本意大利Fusion菜做主打,食物同飲品都幾特別,睇下覺得都唔錯,就決定食呢間。可能唔係食肆集中地,等左5分鐘左右就有位了。餐廳有兩層,座位唔算多,勝在夠寧靜,行到攰坐下傾偈好舒服!龍蝦玉子燒,上面特別整左有Master Kama字樣,一睇就知係邊間餐廳先食到啦,玉子又香甜又滑,全晚我最喜歡這個。再來海膽忌廉蟹肉意粉,超勁濃海膽味配意粉,多汁好食!Kama石頭濃湯鍋係自由配搭,揀了一輪後決定要(南瓜濃湯飯配流心豚肉卷),南瓜湯好好味,忍不住一啖接一啖,豚肉炸到脆卜卜好特別,初時睇仲以為係蕃薯添!Peach & Lychee Tea,清新蜜桃加荔枝味,甜甜地又解渴。

再來海膽忌廉蟹肉意粉,超勁濃海膽味配意粉,多汁好食!