2021-12-03
一間好適合慶祝 有情調嘅餐廳🍴 入到去有大片落地玻璃 可以望到夜景🌃換上Christmas裝飾 有節日氣氛 燈光適宜 見到dinner set嘅選擇唔錯 同朋友叫左個set share然後再單嗌其他嘢試下🤪落完order後就會上餐包 有兩款 分別係粟米包同黑水橄欖包 兩款都幾特別 較少見到 個人比更喜歡前者 唔會好濃粟米味但係食落軟熟 兩款加牛油🧈都好味😋精緻小食 係一塊ham 小鹹 有埋蜜瓜就perfect😋燒鳳梨伴海蝦雜菜沙律🥗鳳梨好甜 海蝦好爽口 鳳梨同海蝦都有輕輕煎過 香甜 調味開胃 份量都好足餐湯 南瓜湯 飲到淡淡的南瓜味🎃 都唔錯Main course揀左炭燒特級安格斯熟成肉眼扒 熟成牛扒係經長時間風乾 可以鎖住肉汁 比較少機會食 見到都即刻試下 口感比較特別 有牛味 亦都多肉汁 甜品揀左草莓乳酪凍餅 擺盤唔馬虎 味道正常另外我地都單點左個意粉同小食 質素都非常唔錯煎香北海道帶子伴蒜香意粉🍝呢個意粉頗高質 意粉軟硬適中 辣辣地 撈埋橄欖油同蒜香味 好開胃😆帶子煎得好香 成碟都好高質🥳野味脆炸雞粒🍗意外地 呢個小食好好食 炸粉薄 肉質嫩滑juicy🤤熱辣辣 香口 真係幾惹
精緻小食
甜品揀左草莓乳酪凍餅 擺盤唔馬虎 味道正常
另外我地都單點左個意粉同小食 質素都非常唔錯
煎香北海道帶子伴蒜香意粉🍝
野味脆炸雞粒🍗
意外地 呢個小食好好食 炸粉薄 肉質嫩滑juicy🤤熱辣辣 香口 真係幾惹味😏
成餐個體感都唔錯 環境安靜 staff會及時上菜或者收碟 介紹下菜式👍🏻 好適合兩個人來撐吓枱腳🥰