1K
2021-03-22 43 浏览
星期六都要番工真係慘無人道, LUNCH TIME食得悠閒少少當獎勵下自己都得掛!! 北角和富中心新開左間CAFE,  見到佢個意粉SET幾抵食, 有自助BAR可以任裝沙律, 餐湯, 加錢可以叫飲品同甜品, 仲要免加一添! 雞肉巴馬火腿蒜香白酒意粉 可以自由揀兩款TOPPING, 雞肉煎香過, 而巴馬火腿亦有應有既咸香, 欣賞佢加左彩椒絲, 洋蔥同埋蒜片落去, 令到口感同味道都豐富左好多, 調味方面適中, 蒜香同橄欖油香突出, 意粉硬身帶彈牙, 係我中意既口感, 好味!另外推介加$15甜品同$12既即磨咖啡, 作為一間CAFE, 咖啡係十分重要, 佢既即磨咖啡十分香濃, 而且溫度好夠熱。 今日既甜品係伯爵茶蛋糕, 雖然只係+$15, 但係餐廳都好有心思擺盤, 一D都唔馬虎, 欣賞~ 味道方面茶味偏清香, 唔會太甜, 配上一杯靚咖啡, 心情都變好D~另外一提, 店員服務不錯, 上菜速度亦好快, 而且餐廳有OUTDOOR AREA, 客人可以帶住狗狗係出面食野, 咁岩今日好好太陽, 出面感覺相對CHILL D, 不過今日自己一個人仲要番緊工就冇時間CHILL, 下次會約埋朋友叫佢帶埋狗狗黎

雞肉巴馬火腿蒜香白酒意粉

另外一提, 店員服務不錯, 上菜速度亦好快, 而且餐廳有OUTDOOR AREA, 客人可以帶住狗狗係出面食野, 咁岩今日好好太陽, 出面感覺相對CHILL D, 不過今日自己一個人仲要番緊工就冇時間CHILL, 下次會約埋朋友叫佢帶埋狗狗黎食野~~