2020-11-20 292 浏览
马田路附近都唔少高质餐厅💕呢间我已经食过3-4次,味道实在令我念念不忘🥺无论你想食意粉🍝汉堡🍔定食翻个排🥩都好好食!餐厅环境都唔错🤤可以带埋毛孩坐室外添啊🐶🐱⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬🔺炭烧美国肯琼厚切猪肉配烧菠萝🍍紫菜粉薯条🍟杂菜沙律🥗 &烧汁($88)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 4.2/5个名长到呢😆份量好多卖相相当吸睛👀厚切猪肉够哂𝕁𝕦𝕚𝕔𝕪肉味十足,肉质软冧之余都几有咬口☺️配埋烧汁食落更加浓郁可口了😋烧菠萝好甜😍薯条上菜时仲系热辣辣脆卜卜架😚诚意推介💕🔺日式照烧鸡脾扒冻乌冬配蟹柳&蟹籽($76)𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 3.7/5𠮶阵食既时候天气仲热热地,所以食冷乌冬真系好开胃呀😳🙈酱汁系芝麻酱😋配埋鸡脾扒、蟹柳同蟹籽,又点会唔好食🤣不过可能果日太忙唔够碟(?)明明堂食但用左外卖盒装🥺男朋友话少少似葵广食既冷乌冬😹...如果用番个靓靓碟摆盘就ℙ𝕖𝕣𝕗𝕖𝕔𝕥了啦😋 👧🏻:环境好ℂ𝕙𝕚𝕝𝕝💕之前同男朋友来了食𝕊𝕖𝕥 𝕃𝕦𝕟𝕔𝕙系好抵食😳平日$𝟚𝟞𝟠💰就有哂前菜、沙律、意粉、主菜同埋甜品😛唔洗加一添啊😏摆盘靓味道好性价比十分高啊🤣推荐食𝕊𝕖𝕥 𝕃𝕦𝕟𝕔𝕙😝不过今次唔系好饿就冇食到🤣
⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬⥬
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 4.2/5

🔺日式照烧鸡脾扒冻乌冬配蟹柳&蟹籽($76)
𝕽𝖆𝖙𝖎𝖓𝖌: 3.7/5