2025-05-29
小熊貓搵到尖沙咀The ONE入邊有間靚靚西餐廳,夜晚仲有二人餐,若果想同時食pizza同意粉,一定要推介呢間The Point 🍕比大家👍🏼👭叫咗個二人餐,包括餐湯,一款pizza及一款主食~ 🍲 是日餐湯係南瓜湯,充滿南瓜蓉,好香滑creamy~ 另外都叫咗個龍蝦湯,呢款都好濃郁,充滿龍蝦鮮味~🍕 風乾豬面肉pizza意大利風乾豬面肉鹹香味十足,其油香味令到整體pizza味道升級!塔雷格歐芝士及薯仔片增添口感,好味🦞 蟹肉龍蝦汁寬條麵配牛油焗琵琶蝦每條麵條都吸收咗龍蝦汁嘅精華,入口每啖都充滿蟹肉,簡直係海鮮大合奏🤩 牛油焗琵琶蝦肉質鮮嫩,連同麵條食有豐富嘅口感二人餐更可以優惠價 add on snacks😋🍟 巴馬臣黑松露薯條條條金黃香脆,加上芝士碎同黑松露醬,食到停唔到口🐔 香辣蕃茄醬燴雞翼香辣味令到雞翼更加惹味,而且咬落啖啖肉🍸Mango Tango充滿citrus 味嘅一款mocktail, 適合夏日嘅飲品🍹 Passionista 有熱情果同蜜桃味,refreshing 嘅感覺☺️ 另外想讚吓店員態度友善,好attentive , 加分
🍕 風乾豬面肉pizza
🦞 蟹肉龍蝦汁寬條麵配牛油焗琵琶蝦
二人餐更可以優惠價 add on snacks😋
🍟 巴馬臣黑松露薯條
條條金黃香脆,加上芝士碎同黑松露醬,食到停唔到口
🐔 香辣蕃茄醬燴雞翼
香辣味令到雞翼更加惹味,而且咬落啖啖肉
🍸Mango Tango
🍹 Passionista
有熱情果同蜜桃味,refreshing 嘅感覺