REFLECT Restaurant & Bar

2023-12-29 32 浏览
聖誕前特別多飯局,所以都發現左好多好食既餐廳,今次同fd去左旺角食墨西哥菜,位置好方便,旺角站D出口一出就見到!餐廳系頂層,有室內同室外位置,室內有bar枱,可以睇到調酒師整不同飲品。個人覺得性價比都幾高,食物味道幾好,有特色,份量都合理。燒烤雞肉手工Pizza $128Pizza餡料除左雞肉,仲有三色椒、洋蔥、橄欖、火箭菜,餡料豐富,燒烤醬汁味香濃,另外Pizza餅底同一般既吾同,呢度用左三層超薄脆片疊埋一齊做餅底,所以食落又脆口又有層次感。墨魚肉醬寬條麵 $188寬條麵系用手工意粉做出黎,店員拎到過嚟時仲話我地知,最好趁熱食,因為凍左意粉會變硬。意粉既醬汁幾好味,蕃茄味配墨魚肉醬,幾特別,系食完會想encore既意粉!肉眼牛扒 $328肉眼扒叫左7成熟,肉質偏瘦少少,吾會好多脂肪,會配大啡菇同烤蒜頭,夾埋一齊食幾好味,另外仲有配薯條同沙律菜。

燒烤雞肉手工Pizza $128

墨魚肉醬寬條麵 $188