2020-11-30
呢間火鍋放題好!有!驚!喜!除咗有任食火鍋配料之外,仲有任食日本料理同即制甜品,而且仲要好高質,有別於一般放題質素!仲要價錢其實同一般放題差唔多,甚至仲平,所以真係好抵食!入座後,店員好貼心呀!送上佢哋自家出品嘅口罩套,仲幾靚添😙火鍋湯底方面除咗可以叫一人一鍋,或者可以要個鴛鴦大鍋。湯底有8款:九州豬骨湯、壽喜燒、蕃茄薯仔牛粒湯、清甜椰青湯、皮蛋芫荽清湯、麻辣湯、胡椒豬肚湯、蟲草花松茸湯。呢晚我地就叫咗個麻辣湯同蕃茄薯仔牛粒湯雙拼。麻辣湯麻香十足,味道香辣,食食下都有啲出汗,好正!啱哂冬天食啦!蕃茄湯茄味濃郁,酸甜開胃!外面有自助蔬菜區,蔬菜乾淨新鮮而且都有唔少嘅選擇!除咗菜,仲有菇類、枝竹、芋絲、生根、南瓜片等等。飲品同醬油一樣係自助,飲品除咗罐裝汽水同紙包飲品外,仲有啤酒任飲!肉類方面,有美國牛肉、美國極上牛肉、紐西蘭羊肩肉、特選豚肉都係任食嘅,仲有大細碟size可以揀。我地點咗兩款牛肉同豚肉,全部都色澤亮麗,睇賣相都知質素唔錯!美國牛肉肥瘦適中,肉質嫩滑。美國極上牛肉肉味香濃!海鮮方面都好新鮮,最鐘意食蝦,肉質鮮味彈牙,大白蜆都好,冇沙兼飽滿!呢度嘅丸類亦都係高質丸,特別推介佢哋
火鍋湯底方面除咗可以叫一人一鍋,或者可以要個鴛鴦大鍋。
蕃茄湯茄味濃郁,酸甜開胃!
呢度嘅丸類亦都係高質丸,特別推介佢哋嘅粟米流心丸同黃金麻吉燒,超好食!仲有芝士波波腸都好正🤤
壽司一口一件,新鮮美味,細細粒唔會好飽,可以試多幾款;其餘小食都係熱辣辣,真係款款都好味!