2021-04-28 1895 浏览
🍞高质惊喜亲民小店🍞推介指数 ❤️❤️❤️❤️🤍人来人往嘅碧街,往佐敦方向有大细路同真细路都钟意嘅in’s point 买玩具,向旺角方向有几个商场卖衫卖玩具同食肆,彷佛碧街横街比较失色,不过平平无奇嘅面包舖带嚟唔少惊喜!铺面装修简洁,感觉比较传统旧式,店舖唔系好大,但已经足以令人选择困难症发作同团团转!第一次买咗几款,依次序排如下:✨紫芯麻薯(自剩椰汁):买嘅时候仲暖笠笠,太饿关系买完就食。紫芯足料,麻薯QQ,椰汁好香浓,好满足!✨芝士乳酪(无蛋):芝士香滑浓郁,芝士控留意!✨抹茶红豆bagel :淡淡抹茶味配上大大粒红豆,真材实料,味道偏甜。✨蓝莓合桃包:唔好睇佢细细个,份量十足,欣赏用蓝莓味道无咁甜,合桃碎增加口感。✨咖啡松饼:咖啡味浓郁,实净型scone但唔腻。整体好有惊喜,款式多、而且每个size比平时嘅细啲,可以试多几款,价钱极度亲民!住附近嘅街坊好幸福呀~ .··餐厅:嘉多利天然酵母手作面包店 (油麻地)地址:油麻地碧街54号地舖
🍞高质惊喜亲民小店🍞
推介指数 ❤️❤️❤️❤️🤍

第一次买咗几款,依次序排如下:

✨芝士乳酪(无蛋):芝士香滑浓郁,芝士控留意!
紫芯麻薯  &  芝士乳酪

抹茶红豆bagel

蓝莓合桃包

✨咖啡松饼:咖啡味浓郁,实净型scone但唔腻。
咖啡松饼

餐厅:嘉多利天然酵母手作面包店 (油麻地)
地址:油麻地碧街54号地舖
  • 紫芯麻薯