2021-12-13 56 浏览
一到冬天就好鍾意打邊爐暖笠笠啦,呢度仲要有雞煲同刺身食😍一次過滿足晒幾個願望!任食套餐首先上一個宮廷香辣走地荔枝雞煲 我揀咗小辣覺得啱啱好,雞煲好惹味好香,雞肉滑嫩而且有雞味😋作為一個前菜份量啱啱好😆套餐每人加$38可以任食刺身,刺身選擇有三文魚、帶子、甜蝦、虎蝦、螺肉等等,刺身食落新鮮,三文魚肥美,不過我就諗住留返個肚打邊爐就冇食咁多🙈 不過加$38係抵食同食得過😋終於到主菜打邊爐啦😍湯底我揀咗胡椒豬肚同埋豬軟骨湯底,套餐仲會跟埋一個海鮮拼盤,有青口、鮑魚、蟹🦀️、魚🐟、墨魚仔、桂花蚌,樣樣都好新鮮😋肉類包括有美國SRF黑毛黃牛🐮牛肉淥熟咗之後牛味香濃,而且油脂分布啱啱好,食落有入口即溶嘅感覺,有幾塊淥耐左都唔會靭😂感覺呢個食多幾塊都回本啦 🙈 仲有豬肉羊肉選擇另外配料方面都好多選擇,仲要有我最鍾意食嘅鴨血🙈丸類菜類都一應俱全,飲品係自助嘅出面自己拎,最驚喜竟然係有啤酒任飲😂甜品仲有每人一杯movenpick 雪糕❤️其他雪糕雪條出面有得任食甘既價錢$288+1 就算加埋刺身都係三百幾😆超級掋食啦!
一到冬天就好鍾意打邊爐暖笠笠啦,呢度仲要有雞煲刺身食😍一次過滿足晒幾個願望!

任食套餐首先上一個宮廷香辣走地荔枝雞煲

套餐每人加$38可以任食刺身刺身選擇有三文魚、帶子、甜蝦、虎蝦、螺肉等等,刺身食落新鮮,三文魚肥美,不過我就諗住留返個肚打邊爐就冇食咁多🙈 不過加$38係抵食同食得過😋

甘既價錢$288+1 就算加埋刺身都係三百幾😆超級掋食啦!