2025-06-08 62 浏览
燒烤堂啲串燒好高質素😍 荃灣呢間嘅環境好舒適 食串燒再飲住啤酒傾計 好chill啊☺️ 串燒的質素高而且選擇多 好多串都想試😋 我哋揀咗好多十大必叫嘅串燒款 果然令我哋驚喜滿滿😆 先講牛舌和A4官崎和牛 牛肉味重 口感細嫩不膩 油香滿滿的😚 蒜蓉燒蟶子和茄子也充滿蒜蓉 味道香濃🙂‍↔️ 很juicy💦 而雞類串燒 每串也燒得很入味🥰 很喜歡燒雞皮 炸得脆脆的🤤 而鹽燒阿波尾和雞腎很香口~ 芝士黑醋無花果很有驚喜‼️ 酸甜的無花果配上芝士🧀 充滿層次✨ 不得不提佢哋嘅焦糖青蘋果鵝肝多士🍏 大大塊鵝肝配上清甜的蘋果和鬆脆多士 油脂豐富 入口即化❤️這個配搭吃完也不會膩๑⃙⃘´༥`๑⃙⃘ 大推.ᐟ‪‪ .ᐟ‪‪食串燒當然要飲酒啦🍻 Sapporo啤酒做緊買1️⃣送2️⃣的優惠🤡 $48就有兩大杯啦 ˶ˊᵕˋ˶ 一定要去食啊 好味又抵食😇