2020-02-26
呢排疫情都冇阻我同朋友食放題嘅興致!同朋友去咗呢一間又有得食日式放題,又有得燒烤嘅餐廳!入到去餐廳啲職員好貼心咁,即刻放低左一啲燒烤嘅配料、Wasabi等等。而我一入到餐廳就即刻出咗去睇吓啲咩飲品同甜品🍮呢度嘅雪糕好多款式,而且全部都好高質素!除咗有Häagen-Dazs之外,仲有movenpick同其他韓國嘅雪條!而呢度亦都有得加錢任飲清酒、啤酒、紅酒等等!餐廳落單係用手機scan QR code嘅! 好方便而且完全冇漏過單!刺身同壽司嘅質素都算中上!尤其係佢嘅甜蝦同三文魚,個人覺得好新鮮而且啲肉質都好實!壽司嘅款式都好多,而且啲飯亦都唔會好大舊!呢度嘅串燒個人來講覺得好好食,而且一啲都唔會燒得過熟!鍾意食雞軟骨嘅我,都食咗差唔多有10串🤣而佢哋呢度嘅雞翼亦都係有另外一張menu嘅!佢哋有唔同種類嘅雞翼,個人覺得佢嘅柚子蜜糖同蒜香雞翼都好好食!而佢啲蜆都好大隻,份量好多,亦都唔會有好多沙!而佢燒烤嘅部份有美國安格斯、牛小排、牛舌等等!而且佢嘅爐都好容易控制,而且食完之後亦都唔會全身有燒烤嘅味!
而佢啲蜆都好大隻,份量好多,亦都唔會有好多沙!