2020-06-17 119 浏览
今次主要系为左同男朋友庆祝生日平时Mr.Steak都食得厌厌地,决定一战新餐厅。Moo Moo's 系一间新开系湾仔steakhouse,成间餐厅只卖一款steak set。盛惠$298前菜先黎自家制餐包,绝对系外脆内软,最特别既系呢到有餐厅自家制既肉桂酱,令我心心眼再黎既就系田园沙律。重头戏当然系USDA Prime嘅顶级安格斯肉眼,我地拣左medium-well,食落薄身又juicy,无今次主要系为左同男朋友庆祝生日,平时Mr.Steak都食得厌厌地,决定一战新餐厅。Moo Moo's 系一间新开系湾仔既steakhouse,成间餐厅只卖一款steak set。前菜先黎自家制餐包,绝对系外脆内软,最特别既系呢到有餐厅自家制既肉桂酱够晒特别㗎。再黎既就系田园沙律。重头戏当然系USDA Prime嘅顶级安格斯肉眼,我地拣左medium-well,食落薄身又juicy,无得弹。得弹。仲配埋好特别既斧头🪓刀切牛扒,好好切差少少想买走!俾$200就可以带走佢嫁啦
今次主要系为左同男朋友庆祝生日

平时Mr.Steak都食得厌厌地,决定一战新餐厅。

再黎既就系田园沙律。
够晒特别㗎。
再黎既就系田园沙律。
差少少想买走!俾$200就可以带走佢嫁啦
自家制餐包