🍽️ 牛魔 📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖-去完百利搞結婚嘢,真係忙到一頭煙🥲🥲要食返啲好嘢獎勵吓自己先得!💫梅酒蕃茄( $38 )入口係清爽嘅蕃茄味,慢慢食落去就會有梅酒嘅香氣滲出,淡淡地唔會太刺激🫶🏻🫶🏻男朋友話呢個好開胃👍🏻👍🏻💫烏肶肉醬油($92)雞肉香滑多肉汁💦💦而且本身調味已經好足夠,燒完直接食都會食到好香嘅醬油同埋芝麻香味😚😚😚💫蘋果木煙燻松露和牛他他( $158 )一打開放置牛肉他他嘅盒嘅時候,就已經即刻聞到好香濃嘅煙熏味😚😚😚加埋蛋黃落去香滑又有啖啖松露味🤩🤩🤩加埋蘋果絲、香蔥同埋蒜之後,口感層次更豐富,但唔會搶咗大家嘅味道💫老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱( $198 )油脂分布好靚🥰🥰🥰燒既時候見到油脂爆曬出黎😍😍😍令人流曬口水呀😋😋😋入口好香牛味,而且肉質軟滑,好高質!💫香蔥薄切牛舌( $82 )牛舌爽口鮮嫩👅👅有咬口又爆汁💦💦加埋香蔥令味道更豐富😚😚😚💫野菜組合( $88 )蔬菜除咗新鮮之外,仲有好多種類,包括粟米、翠玉瓜、南瓜同埋蕃薯🤩🤩🤩我就最鍾意加埋餐廳特製嘅牛油一齊燒,令蔬菜更加香🥰🥰🥰食咗燒肉之後食返啲菜,感覺成個人都健康晒呀🤣🤣🤣💫芝士吉列鳥肶肉飯卷(

🍽️ 牛魔
📍尖沙咀棉登徑8號地下5-6號舖

💫梅酒蕃茄( $38 )

💫烏肶肉醬油($92)

💫蘋果木煙燻松露和牛他他( $158 )

💫老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱( $198 )

💫香蔥薄切牛舌( $82 )
牛舌爽口鮮嫩👅👅有咬口又爆汁💦💦加埋香蔥令味道更豐富😚😚😚

💫野菜組合( $88 )

💫芝士吉列鳥肶肉飯卷( $88 )
上面既芝士係流心架!好邪惡😈😈吉列雞肉香脆多汁😋😋😋同芝士原來係咁夾㗎🥰🥰🥰四舊飯卷都好有飽足感😚😚😚好滿足呀~~

💫巨峰特飲、菠蘿特飲( 各$48 )
兩杯都酸酸甜甜!果味濃郁❤️❤️仲有椰果🫶🏻🫶🏻好好咬口🥰🥰

🌟餐廳座位闊落,閑日嘅晚上都有好多客人😙😙😙好多都係一大班朋友聚會😝😝

🌟職員都好細心,上菜嘅時候會介紹食物😍😍而且好關顧每一枱嘅食客👍🏻👍🏻

🌟餐廳仲會提供泡菜同埋中華沙律,等客人可以按自己嘅喜好配肉食或者當開胃菜😝😝😝

🌟聽職員介紹,星期一至四飲指定生啤都會有優惠!鍾意食燒肉配啤酒嘅大家唔好錯過啦🫶🏻🫶🏻🫶🏻

推薦指數:5/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong
#TsimShaTsui #尖沙咀 #尖沙咀餐廳 #尖沙咀好去處 #尖沙咀必食 #牛魔