2021-10-04 73 浏览
一鍋堂 (新都會廣場) (葵芳)今次同一班新朋友嚟試吓一鍋堂😚 佢哋嘅晚市放題配料選擇都多,門口勁多人排隊🔥餐廳都好方便啊係用QR code落單👍🏻13,000 呎一鍋堂葵芳旗艦店 裝修極具空間感,寬敞闊落,環境舒適 特色霓虹燈打卡位 性價比極高!個人鍾意沙嗲湯底多啲!沙嗲味濃又唔去搶晒肉類嘅味道👌🏻我最鍾意嘅就係美國安格斯牛肉😚其次就係封門柳💓兩款都好重牛肉味,肉質亦好嫩滑~然之後都推介一鍋堂嘅西班牙橄欖飼豬肉🐷🐷成日話食牛肉好毒 咁豬肉啱啦掛!佢嘅牛肉同豬肉一樣咁出色 肉質好鮮嫩😻配料方面我就鍾意佢哋嘅自家製鮮蝦雲吞,蝦滑同墨魚滑🔥全部都勁鮮甜彈牙🌞最後就食咗佢哋嘅牛奶味軟雪糕❤️
一鍋堂 (新都會廣場) (葵芳)