一直都知登龍街好多美食,今次黎到永光中心樓上高質西餐廳。餐廳環境清靜,裝修有情調,適合假日同朋友一齊食飯消遣!最驚喜嘅係連星期日去都有lunch set, 真係好吸引!🔹 香煎澳洲10oz肉眼扒配韓式燒肉汁 $198 (餐湯/沙律、餐飲)今次揀左medium 嘅肉眼扒,真係好有驚喜!肉眼扒份量十足,食落好冧好多汁,超級juicy,仲好香濃嘅牛肉味,真係令我食唔停口! 呢個價錢食到咁大塊扒真係好高性價比🔹 龍蝦汁松葉蟹鉗意大利飯 $138 (餐湯/沙律、餐飲)呢個意大利飯索曬龍蝦汁,真係好惹味!最驚喜係松葉蟹鉗大大隻,肉質彈牙,幾好味😋🔹精選蛋糕-芝士蛋糕 $28(lunch set 加配價)呢個芝士蛋糕係lunch set 加配,真係好抵食!佢好濃芝士味,令我食完都想再食🤣🔹精選甜品-朱古力蛋糕 $28(lunch set 加配價)細細件嘅朱古力蛋糕勁有驚喜,佢食落唔會好甜,好香濃朱古力味,十分推薦朱古力嘅愛好者!

🔹 龍蝦汁松葉蟹鉗意大利飯 $138 (餐湯/沙律、餐飲)

🔹精選蛋糕-芝士蛋糕 $28(lunch set 加配價)