2019-04-18
太耐無食吉烈牛啦,所以前兩日就同朋友決定豪一豪,食番餐好🙈吉烈牛吉烈牛份量一啲都唔少,而且牛肉味好濃,同油脂既比例岩岩好,食落口好香,再加上三款唔同既醬汁,包括海鹽、芥辣,同埋鹽醬,仲可以做成三款唔同既食法🤤🤤烏手羽燒雞翼燒得岩岩好,雞既皮有少少脆口,而且加上少少既鹽同檸檬作調味,味道剛好一品琥酌炒飯呢個炒飯真係極推介,除左鮑魚同帶子好鮮甜,食得出好新鮮之外,炒飯底都做得好好,鰻魚嘅香味入晒炒飯入面,而且炒飯炒嘅時間啱啱好,飯底粒粒分明而且仲好香口佐賀炸豆腐初頭以為呢個炸豆腐食落會有啲熱氣,但上枱之後就發現呢個豆腐係無想像中咁熱氣既,豆腐只係煎完之後放係啲湯汁上面,食落濕濕地所以無熱氣既感覺,再加上豆漿上面加左明太子同埋木魚,所以口感好得意好特別
吉烈牛
烏手羽燒