呢間位於尖沙咀嘅石燒牛店已經開咗好一段時間, 每次經過見到佢唔同部位嘅牛牛都會好想入去食🥺🥺之前同👦🏻一齊食過一次,嗰陣已經覺好正🤤🌟安格斯牛小排 $188牛小排嘅色澤好靚,油脂分布都好均勻~燒到5-6成熟,咬落去油脂感唔算重,但肉味好濃,而且肉質好軟熟🤤點燒肉汁一齊食,甜甜地好正😋🌟鹿兒島無激素雞頸肉 $98好似第一次食雞頸肉😳😳但食落有驚喜😳燒到微焦咁食,肉質係超級爽口彈牙!同時間雞肉味都好鮮甜,完全冇雪藏味~🌟燒原隻日本魷魚🦑 $128呢個燒魷魚好味😋魷魚大大隻,餐廳燒完之後切到一圈圈,上面再淋上燒汁同七味粉🤩食落去魷魚係好淋身😍一啲都唔會韌!而且又唔腥,所以食每一件都好滿足🤤🌟明太子玉子燒 $48玉子燒有3件,上面擠咗滿滿嘅明太子醬😋食落蛋味好香,不過唔太juicy,但配合明太子醬超惹味😚🌟牛匠彩虹水果菜🌈🍹$68超鍾意呢個水果茶!!係我飲過最足料㗎😍首先飲落去甜度啱啱好,茶味好出,果味都好濃😚解油膩一流🤩配料方面,佢有3大串菠蘿🍍好多好多嘅藍莓🫐、蘋果粒、百香果、西柚、橙同檸檬🍋最鍾意係菠蘿😍因為勁鮮甜😍🌟草莓乳酸🍓$36呢個草莓乳酸都足料,上面有大量嘅草莓蓉,再加底層嘅草莓

🌟安格斯牛小排 $188

🌟鹿兒島無激素雞頸肉 $98

🌟燒原隻日本魷魚🦑 $128

🌟明太子玉子燒 $48

🌟牛匠彩虹水果菜🌈🍹$68

🌟草莓乳酸🍓$36
呢個草莓乳酸都足料,上面有大量嘅草莓蓉,再加底層嘅草莓醬,撈埋一齊飲都好fresh,不過對我嚟講就太甜🤣

加一服務費:✅

回頭率:❤️❤️❤️❤️ (5個❤️為滿分)

📍地址:牛匠石燒 (尖沙咀)
尖沙咀金馬倫道34-36A號福僑大廈地舖