2023-09-19
佐賀燒肉谷👅👅今次嚟到觀塘新開既燒肉店,相對其他任食燒肉嘅舖頭,呢度嘅環境舒服,座位更加寬敞,另外仲設有房仔,私隱度🆙🆙🆙今次我哋就揀咗Lv3.極上安格斯牛小排海鮮套餐,每位嘅價錢只係$438,就可以任食100分鐘,總共有超過100款食品選擇!🉐🉐🉐適逢APM店開張唔係好耐,佢哋仲有開幕優惠添,每人免費獲贈清酒煮特大帶子一隻同埋大海老一隻,真係超正呀!🤤🤤佢哋仲設有自助吧,有唔同嘅小食、生果、甜品提供,全部都擺放得好整齊,感覺上好衛生!🥰🥰食物質素算係好平均,其實咁多樣嘢入面樣樣都好食😋😋😋不過如果真係要我哋揀,我哋最推介以下嘅嘢食,煙燻壺漬封門柳🐮(同行友人用生命推介,佢自己食咗四條,每一條都勁大條✅✅✅)、骨付牛肋肉🐮(小編自己用生命推介,一咬落口充滿油香,超級好食好滿足😝😝😝)極上安格斯牛小排🐮、霜降豬頸肉🐽、原條魷魚筒🦑(呢個超揼本,好少見餐廳真係比足咁大條魷魚‼)、照燒帆立貝(大大粒,帆立貝肉非常嫩滑✅✅)、半殼青口、燒生蠔~總括嚟講都幾推薦過嚟呢度食,佢哋真係做到每舊牛都有牛味,豬肉、海鮮都做到非常唔錯嘅質素,$438 可以任食以上嘅嘢,性價比極高!😋😋😋小編表示一定會en
總括嚟講都幾推薦過嚟呢度食,佢哋真係做到每舊牛都有牛味,豬肉、海鮮都做到非常唔錯嘅質素,$438 可以任食以上嘅嘢,性價比極高!😋😋😋小編表示一定會encore!😍😍