2022-09-28
燒肉 帝 - Yakiniku King - 高質日式放題今日介紹一間位於康城商場嘅燒肉專門店,是一間主打日式燒肉放題嘅形式,餐廳以日式居酒屋的設計風格,佈滿木元素、木條子,配以沙發座位,高級豪華的日式放題。總共有四款不同級別的燒肉放題,有美國牛肉系列、澳洲和牛系列和日本A4和牛系列,每款也可以享有100分鐘任食任飲。嚴選澳洲和牛放題 $488/位四款級別中,我們選了第三級別,可以任食澳洲和牛。這款級別總共有36款不同種類、部位的肉類;牛肉方面當然推介澳洲和牛,油脂豐盈的牛板腱、牛肩甲和爽彈的牛舌。而家光顧仲會送價值$68嘅黑魚子帆立貝添。除咗牛肉之外,還有提供豚肉、雞肉,推介豚梅肉,還有雞腿肉和雞皮串,仲有羊架添。海鮮類有扇貝、帶子、虎蝦、多春魚、廣島蠔,推介牛油帶子同埋彈牙嘅虎蝦!如果仲未滿足,仲有小食同埋炸物提供㗎,甜甜嘅玉子燒同埋豐富嘅關東煮;芝士年糕同埋芝麻雞翼都好正架!
嚴選澳洲和牛放題 $488/位
四款級別中,我們選了第三級別,可以任食澳洲和牛。
而家光顧仲會送價值$68嘅黑魚子帆立貝添。